زینب علیهاالسلام زینت پدر

محتواها

  • برگزاری نشست اخلاقی با عنوان « روش و منش حضرت علی علیه السلام در ایجاد وحدت در جامعه و نحوه الگوگیری طلاب در این زمینه از آن حضرت»
  • سلسله کارگاه های پایان نامه نویسی
  • میزگرد علمی با عنوان: « چالش های فرزند آوری طلاب » در رفسنجان
  • آسیب شناسی رفتاری بانوان طلبه در امر پوشش و آراستگی
  • برگزاری مراسم گرامیداشت سومین سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی
  • برگزاری جلسه هم اندیشی ارتقابخشی خادمیاران خواهر رضوی
  • جلسه هم اندیشی اساتید و معاونان موسسه آموزش عالی حضرت زینب کبری علیهاالسلام رفسنجان
  • فعالیت#مجموعه_مردمی_مهدی_زهرا
  • میلاد کریم اهل بیت علیهم السلام
  • ماه مبارک رمضان پاک کننده
  • میلاد حضرت امام حسن علیه السلام در مهدکودک زادالمعاد
  • دعای جوشن کبیر
  • رمضان ماه خدا
  • رمضان ماه خدا
  • تسلیت درگذشت سرکارخانم فریده داوودی
  • چهلمین فجر انقلاب اسلامی
  • عالمان دین
  • استاد محبوب من،معلم،
  • عزیز زهرا علیهاالسلام
  • ظلم به اهل بیت/تخریب بقیع
  • خانه 
  • آیا تأخیر در فرج موجب قساوت قلب می‏شود؟ 
  • تماس  
  • http://www.sistani.org/ 

برگزاری نشست اخلاقی با عنوان « روش و منش حضرت علی علیه السلام در ایجاد وحدت در جامعه و نحوه الگوگیری طلاب در این زمینه از آن حضرت»

25 اردیبهشت 1402 توسط نقشبند بازار نو
برگزاری نشست اخلاقی با عنوان « روش و منش حضرت علی علیه السلام در ایجاد وحدت در جامعه و نحوه الگوگیری طلاب در این زمینه از آن حضرت»

حوزه/ نشست اخلاقی با عنوان « روش و منش حضرت علی علیه السلام در ایجاد وحدت در جامعه و نحوه الگوگیری طلاب در این زمینه از آن حضرت» در رفسنجان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در رفسنجان این نشست روز سه‌شنبه ۱۹ اردیبهشت ماه با حضور بانوان طلبه و استاد اخلاق سرکار خانم سکینه آفرند در موسسه آموزش عالی حضرت زینب کبری علیهاالسلام رفسنجان برگزار شد.

 

سکینه آفرند مدرس حوزه و فعال فرهنگی سخنان خود را با سوالاتی از حاضرین آغاز نمود و در پاسخ به سوالات با اشاره به فرمایشات حضرت علی علیه السلام در خطبه شقشقیه ( استخوان در گلو ) افزودند: حضرت علی علیه‌السلام برای جلوگیری از تفرقه سکوت کرده و رنج خاصی را متحمل شدند. استاد اخلاق در ادامه بیان نمودند هرجا که خدا مطرح باشد جنبه های منفی دیده نمی شود و تحمل سختی ها آسان شده و کار برای رضای خدا انجام می شود ولی اگر« من» مطرح باشد همه چیز برای « من» می‌شود و اینجاست که باید از سیره حضرت علی علیه السلام درس گرفت، در جایی که می توانستند از حقشان استفاده کنند چشم پوشی کردند و برای وحدت کلمه از هر چیزی که باعث تفرقه می‌شد دست کشیدند تا جامعه اسلامی از دست نرود.

فعال فرهنگی و استاد اخلاق، توحید کلمه و کلمه توحید را از مهمترین ارکان وحدت کلمه برشمرد و بیان نمود کلمه توحید لااله الاالله است و توحید کلمه این است که وجود انسان خدایی شود از جمله مواردی که باعث وحدت کلمه می شود: بصیرت، جهاد با نفس و محبت و رأفت است و در پایان افزودند: اگر دین خدا را آن‌گونه که است بفهمیم و عمل کنیم با عملکرد صحیح زیبایی های دین دیده می شود.

ادامه »

 نظر دهید »

میزگرد علمی با عنوان: « چالش های فرزند آوری طلاب » در رفسنجان

25 اردیبهشت 1402 توسط نقشبند بازار نو
میزگرد علمی با عنوان: « چالش های فرزند آوری طلاب » در رفسنجان

حوزه/ میزگرد علمی با عنوان: « چالش های فرزند آوری طلاب » در رفسنجان برگزار شد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در رفسنجان این میزگرد با ارائه تعدادی از طلاب اردیبهشت ماه با حضور بانوان طلبه در موسسه آموزش عالی حضرت زینب کبری علیهاالسلام رفسنجان برگزار شد.سه نفر از طلاب خانم ها محدثه شهابی، آزاده عبدالهی و حمیده رستمی چالش های فرزند آوری را در سه محور ناباروری، مشکلات اقتصادی و عدم اولویت بندی بین فرزند آوری و تحصیل بیان نمودند. در ادامه کارشناسان محترم خانم ها دکتر پروین نخعی فرد، مریم سعیدی و روانبخش به بیان راهکارهای حل این چالش ها پرداختند.
خانم روانبخش فعال فرهنگی در بحث اولویت سنجی بین تحصیل و فرزند آوری بیان نمودند ابتدا باید به دنبال ملاک این معیار بود و ملاک اصلی را می توان از آیات، روایات و سخنان بزرگان دین کشف کرد. وی افزود: با توجه به محدود بودن زمان فرزند آوری در بانوان و فرصت برای تحصیل اولویت با فرزند آوری است. البته اگر بانوی طلبه بتواند با برنامه ریزی دقیق و با الگوپذیری از بانوان موفق در این عرصه، بین هر دو جمع کند کاری بسیار پسندیده است و مهمترین عامل جمع بین این دو، توکل به خدای متعال است.
خانم مریم سعیدی مدرس حوزه و فعال فرهنگی درپاسخ به چالش مشکلات اقتصادی مطرح شده بیان نمودند: در وهله اول باید مشکل اعتقادی عدم اعتماد به خدا حل شود و افراد باور قلبی به رزاقیت خدای متعال داشته باشند. در مرحله بعد با یاد گرفتن مهارت ها و حرفه ها مانند خیاطی، شیرینی پزی و…..می توان خیلی از مخارج را کم کرد و در مرحله سوم با مدیریت مصرف در زندگی از قبیل جلوگیری از اسراف، چشم و هم‌چشمی و…. در نهایت با انجام اعمال مستحبی افزایش رزق مانند؛ خواندن سوره واقعه، بیداری در بین الطلوعین و… زمینه های افزایش روزی خانواده را فراهم کند. دکتر نخعی در درمان مشکلات ناباروری زوجین به سه شاهراه ۱.خواب سالم،۲. ورزش سالم و ۳.تغذیه سالم اشاره نمود و در ادامه افزود؛ بدترین عامل ناباروری خانم‌ها چاقی است که باید این مشکل با ورزش و کنترل وزن حل شود. دکتر نخعی به این نکته اشاره کرد که با پی‌گیری‌های انجام شده ۹۰ درصد هزینه‌های مربوط به حدود ۲۰ درصد مشکلات ناباروری از طریق بیمه قابل پرداخت است.

ادامه »

 نظر دهید »

آسیب شناسی رفتاری بانوان طلبه در امر پوشش و آراستگی

30 فروردین 1402 توسط نقشبند بازار نو

#کرمان_رفسنجان_موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_حضرت_زینب_کبری_علیهاالسلام
حوزه/ میزگرد اخلاقی با عنوان: « آسیب شناسی رفتاری بانوان طلبه در امر پوشش و آراستگی» در رفسنجان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کرمان این میزگرد با ارائه تعدادی از طلاب و کارشناسی خانم ها آفرند و کاظمی روز سه‌شنبه 29 فروردین ماه با حضور بانوان طلبه در مؤسسه آموزش عالی حضرت زینب کبری علیهاالسلام رفسنجان برگزار شد. در بخش اول پنج نفر از طلاب خانم ها رضوانه جعفری، زینب عظیم زاده، نجمه خدادادی، فاطمه مهدوی،فاطمه گلستانی با یکدیگر در این خصوص به بحث و گفتگو پرداختند، در بخش دوم خانم ها آفرند و کاظمی به سوالات مطرح شده و آسیب های شناسایی شده پاسخ دادند.

رضوانه جعفری یکی از بانوان طلبه ارائه دهنده بحث بیان کرد: با اشاره به اتفاقات اخیر در کشور و سطح تأثیرگذاری طلاب بر اقشار مختلف جامعه یکی از آسیب های پوشش در بانوان طلبه، تنوع در پوشش ایشان است. فعال فرهنگی یکی از دلایل تنوع در پوشش طلاب را «بی توجهی آن ها به فلسفه حجاب» دانست و افزود: اگر طلاب در این زمینه مطالعه جدی داشته باشند و متوجه تاثیرگذاری مستقیم و غیر مستقیم خود بر جامعه باشند نه تنها خود از این آسیب در امان می مانند بلکه سطح تاثیر گذاری قوی تری هم دارند.

زینب عظیم زاده دیگر بانوی طلبه شرکت کننده در بحث «جامعه» را یکی دیگر از دلایل تنوع پوشش طلاب دانست، او مصادیق سخن خود را تبلیغات، رسانه، بازار، نوع برخورد افراد جامعه با طلاب خواهر بیان نمود و در ادامه عنوان کرد: طلاب ما بدون توجه به جایگاه خود از جامعه تاثیر می گیرند و نتیجه آن مشاهده انواع پوشش ها در بین بانوان طلبه است.

نجمه خدادادی نیز در ضمن بیانات خود به یکی دیگر از دلایل تنوع پوشش بانوان طلبه اشاره نمود و خانواده (پدر، مادر، برادر،خواهر و همسر) را در پوشش حداقلی و یا حداکثری بانوان طلبه موثر دانست. وی بیان کرد لازمه جهت دهی مثبت این دلیل آگاهی دادن به خانواده، محکم نمودن پایه های اعتقادی و کسب مهارت است.

فاطمه مهدوی ضمن تایید سخنان دوستانش گفت اعتبار و مقبولیت دلیل دیگر تنوع پوشش بانوان طلبه است. او در توضیحات خود بیان کرد امروزه، طلاب از اعتبار و مقبولیت کافی چه در جامعه و چه در خانواده برخوردار نیستند و برای کسب اعتبار به پوشش های خاصی که حجاب استایل ها و بلاگرها در امر حجاب تبلیغ می کنند روی می آورند در صورتی که محل اعتبار طلبه علم قوی و رفتار اخلاقی وی است نه ظاهرش. بانوی دغدغه مند افزود: ظاهر طلبه در پذیرش او بسیار مهم است ولی منظور، ظاهری نظیف، پیراسته و به دور از شلختگی مد نظر است نه اینکه همراه مد با رنگ ها، مدل ها و … چرخش داشته باشد.

فاطمه گلستانی سلایق شخصی را در تنوع پوشش بانوان طلبه اثر گذار دانست. او گفت در بین آقایان طلبه لباس خاصی مرسوم است و همه طلاب آقا را با این لباس می شناسند هر چند که در رنگ و جنس و .. تفاوت دارند اما حالت ویژه آن معرف طلبگی ایشان است ولی در بین خانم ها ی طلبه چنین لباسی مطرح نیست و خانم ها بسته به سلیقه خود نوعی از پوشش را انتخاب می کنند. با توجه به این موضوع انواع مختلفی از پوشش در بین طلاب مشاهده می شود.

در بخش دوم خانم ها آفرند و کاظمی از مدرسان حوزه و فعالان فرهنگی، ضمن جمع بندی مباحث طلاب، سخنان آن ها را تأیید نمودند ولیکن با توجه به شرایط جامعه راهکارهایی در این زمینه بیان نمودند. فعالان فرهنگی این نکته را به بانوان طلبه یادآور شدند که: طلاب به دور از تمایلات شخصی باید در نظر داشته باشند که دین خدا در این زمینه چه گفته است و چه چیز مرضی رضای خدای متعال است و نکته دیگر اینکه چه بخواهند و چه نخواهند قشر طلبه بر جامعه تاثیر می گذارند و چه بسا عمل ایشان نسبت به گفتارشان تاثیر بیشتری داشته باشد. بانوان طلبه باید در جنبه های علمی خود را قوی کنند و توان پاسخ گویی خود را در بعد دینی بالا ببرند چون محل رجوع مردم هستند. به این موضوع هم توجه داشته باشند که هر جایی پوشش خاصی می طلبد محل کار و تحصیل، مهمانی خانوادگی، مهمانی رسمی، حضور در جامعه، در بین همسایگان و …. یک طلبه باید به طور جامع به همه این مسائل توجه داشته باشد. و بداند اگر آنچه را که به آن اعتقاد دارد عمل کند و در این راه مقاومت کند به یقین نصرت خدای متعال در ابعاد مختلف همراه او است و او را سربلند می کند.

1681895074photo4297424536.jpg

1681895074photo4297418634.jpg

1681895073photo4297413178.jpg

1681895073photo4297432932.jpg

1681895072photo4315750403.jpg

1681895072photo4315749717.jpg

 نظر دهید »

برگزاری مراسم گرامیداشت سومین سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی

27 فروردین 1402 توسط نقشبند بازار نو
برگزاری مراسم گرامیداشت سومین سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی

برگزاری مراسم گرامیداشت سومین سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی

به گزارش معاون فناوری و ارتباطات موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت زینب کبری علیهاالسلام رفسنجان به یاد بود گرامیداشت سومین سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی و یاران شهیدشان طلاب، اساتید و کادر موسسه در موکبی که به یاد شهیدان برپا شده بود حضور یافتند و از میهمانان مراسم پذیرایی نمودند.
در این مراسم نونهالان مهدکودک و پیش دبستانی زادالمعاد سرود سلام فرمانده را دسته جمعی خواندند.

 نظر دهید »

برگزاری جلسه هم اندیشی ارتقابخشی خادمیاران خواهر رضوی

27 فروردین 1402 توسط نقشبند بازار نو
برگزاری جلسه هم اندیشی ارتقابخشی خادمیاران خواهر رضوی

برگزاری جلسه هم اندیشی ارتقابخشی خادمیاران خواهر رضوی.
جلسه تبیین و هم اندیشی ویژه برنامه های آموزشی خادمیاران خواهر مقاطع ارشد و دکتری با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر فیاض در تاریخ ۵ دیماه ۱۴۰۱ در موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت زینب کبری علیهاالسلام برگزار شد.
طی تفاهم نامه یی فیمابین مسئولین ستاد خادمیاران رضوی رفسنجان و موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت زینب کبری سلام الله علیها و موسسه دروازه دانش در خصوص ارتقابخشی مهارتی و دانشی خادمیاران خواهر منعقد شد اولین جلسه تبیین در این باره با حضور ۳۰ نفر از خادمیاران خواهر مقاطع ارشد و دکتری برگزار شد.
فاطمه نخعی فرد مدیر موسسه آموزش عالی حضرت زینب کبری سلام الله علیها به حاضرین خیر مقدم عرض نمودند.
دکتر فیاض مدیر موسسه بین المللی دروازه دانش ضمن سخنانی بیان نمودند: ما باید با همکاری یکدیگر و رشد دادن خود در زمینه معارف اهل بیت علیهم السلام حرم معرفتی آقا علی ابن موسی الرضا علیه السلام را به واقع به خارج از مرزهای ایران گسترش دهیم.
ایشان ضمن معرفی موسسه دروازه دانش به حضار نمونه‌هایی از برنامه های انجام شده توسط این موسسه در داخل و خارج از کشور را تشریح کردند و با توجه دادن مخاطبین به ضرورت آموزش تعالیم اسلامی برای خادمیاران رضوی، دوره های اموزشی کوتاه مدت و بلند مدت پیش رو را و چگونگی ثبت نام در این دوره ها را توضیح دادند.

 نظر دهید »

فعالیت#مجموعه_مردمی_مهدی_زهرا

22 فروردین 1402 توسط نقشبند بازار نو

#کرمان_رفسنجان_موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_حضرت_زینب_کبری_علیهاالسلام


گزارش فعالیت #مجموعه_مردمی_مهدی_زهرا در بلوار
امام حسن رفسنجان به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام به همراه پخش بسته های مهدوی و افطاری و هدیه به کودکان💚

1681200376429a04275d44853e7ce2df6658bcbd12.mp4

 نظر دهید »

میلاد کریم اهل بیت علیهم السلام

22 فروردین 1402 توسط نقشبند بازار نو

#کرمان_رفسنجان_موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_حضرت_زینب_کبری_علیهاالسلام
بسم الله الرحمن الرحیم
برگزاری جشن میلاد حضرت امام حسن مجتبی علیه‌السلام با حضور جمعی از طلاب، اساتید و کادر موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت زینب کبری علیهاالسلام رفسنجان در روز پنج‌شنبه 17 فروردین

جشن میلاد حضرت امام حسن مجتبی علیه‌السلام با حضور جمعی از طلاب، اساتید و کادر موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت زینب کبری علیهاالسلام رفسنجان در روز پنج‌شنبه 17 فروردین ماه در منزل مرحومه حاجیه خانم بدری‌السادات مرعشی برگزار شد.
در این‌مراسم خانم‌ها اعظم بارچی و مریم زینلی‌نسب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مرحومه حاجیه خانم بدری‌السادات مرعشی و حاج‌آقا نجفی به مدح حضرت امام حسن مجتبی علیه‌السلام پرداختند و در ادامه زیارت حضرت امام حسین علیه‌السلام قرائت شد.
با ندای اذان مغرب نماز‌جماعت به امامت سرکار‌خانم آفرند اقامه شد و همگی بر سر سفره حضرت امام حسن مجتبی علیه‌السلام افطار نمودند.

1681202006photo4182040831.jpg

1681202006photo4138653854.jpg

1681202005photo4138646646.jpg

1681202005photo4182048626.jpg

1681202004photo4138600120_3_.jpg

1681202005photo4138691714.jpg

 نظر دهید »

ماه مبارک رمضان پاک کننده

22 فروردین 1402 توسط نقشبند بازار نو

#کرمان_رفسنجان_موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_حضرت_زینب_کبری_علیهاالسلام
#انجمن_پژوهشی_ره_پویان_عالمه_غیر_معلمه_حضرت_زینب_کبری_علیهاالسلام
#کانون_پژوهشی_حضرت_فاطمه_زهرا_سلام_الله_علیها
بسم الله الرحمن الرحیم
برگزاری جلسه اخلاق با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای عسکری امام جمعه محترم شهرستان فروردین ماه 1402 در موسسه آموزش عالی حضرت زینب کبری علیها‌السلام رفسنجان

جلسه اخلاق با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای عسکری امام جمعه محترم شهرستان و اساتید، کادر و طلاب موسسه آموزش عالی حضرت زینب کبری علیها‌السلام رفسنجان در فروردین ماه 1402 در سالن اجتماعات موسسه برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا عسکری در بیانات خویش بحث مطهرات را مطرح نمودند؛ ایشان بیان داشتند این دنیا بالتبع مادی بودنش نجاسات و پلیدی هایی را به همراه دارد و خدای متعال برای هر یک از نجاسات مطهراتی را قرار داده است و همانطور که برای نجاسات مادی مطهرات قرار داده شده است در عالم معنا هم برای پلیدی ها و گناهان مطهراتی قرار داده شده است.
امام جمعه شهرستان با توجه به آیات و روایات به شرح مطهرات معنوی به شرح ذیل پرداخت:
1. نماز:
آیه 114 سوره مبارکه هود« وَأَقِمِ الصَّلَاةَ طَرَفَیِ النَّهَارِ وَزُلَفًا مِنَ اللَّیْلِ إِنَّ الْحَسَنَاتِ یُذْهِبْنَ السَّیِّئَاتِ ذَلِکَ ذِکْرَى لِلذَّاکِرِینَ»
2. روزه:
حضرت رسول اکرم- صلی الله علیه وآله وسلم- فرمود: «الصوم جنه من النار».
3. زکات:
آیه 113 سوره مبارکه توبه: «خذ من اموالهم صدقه تطهرهم و تزکیهم بها و صل علیهم ان ……» و موارد دیگری مانند؛ توبه، حج. ایشان در ادامه سخنان خویش با اشاره به دعای 44 صحیفه سجادیه بیان نمودند ماه رمضان نیز از مطهرات است و خدای متعال به واسطه این ماه بسیاری از پلیدی ها و گناهان را پاک می کند.

1681202888photo4183063298.jpg

1681202888photo4183073716.jpg

1681202887photo4098075688.jpg

1681202887photo4098075337.jpg

 نظر دهید »

میلاد حضرت امام حسن علیه السلام در مهدکودک زادالمعاد

22 فروردین 1402 توسط نقشبند بازار نو

#کرمان_رفسنجان_موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_حضرت_زینب_کبری_علیهاالسلام
بسم الله الرحمن الرحیم
برگزاری جشن میلاد حضرت امام حسن علیه‌السلام

جشن میلاد حضرت امام حسن علیه‌السلام همراه با اجرای مولودی و توضیحاتی درمورد زندگانی و خلقیات امام بزرگوار در مهد کودک زادالمعاد وابسته به موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت زینب کبری علیهاالسلام رفسنجان برگزار شد.
در این مراسم مربی مهد خانم فاطمه قاسمی در قالب قصه‌ به زبان ساده و جذاب توضیحاتی در مورد زندگانی و ویژگی‌های اخلاقی حضرت امام حسن مجتبی به کودکان ارائه نمود. مراسم جشن با مولودی خوانی و ابراز ارادت نونهالان به محضر امام مجتبی علیه‌السلام ادامه یافت و در پایان با شیرینی و هدایایی از نونهالان پذیرایی شد.

1681203265photo4125598554.jpg

1681203265photo4125597454.jpg

1681203265photo4125597433.jpg

1681203264photo4125598603.jpg

 نظر دهید »

دعای جوشن کبیر

05 اردیبهشت 1399 توسط نقشبند بازار نو

فضیلت دعای جوشن کبیر
در روایاتی كه از معصومین به ما رسیده مکرراً این مطلب دیده می شود كه خداوند دارای 99 اسم است كه هر كسی او را به این نامها بخواند،دعایش مستجاب و هر كه آنها را شماره كند اهل بهشت است. گویا مراد از شماره کردن این نامها فقط خواندن آنها نیست بلکه درک کردن مفاهیم و تخلق یافتن به این اسماء است.

دعای جوشن کبیر در یکی از غزوات صدر اسلام از جانب جبرئیل برای پیامبر اسلام آورده شده است. این‌ دعا صد بند دارد و هر بند حاوی‌ ده‌ “اسم” از اسمای‌ خداست‌، به‌جز بند 55 که‌ یازده‌ اسم‌ باریتعالی در آن‌ آمده‌ است‌؛ بنابراین‌، درمجموع‌، این‌ دعا حاوی‌ هزار و یک‌ «اسم‌» خدای‌ متعال‌ است. در باب فضیلت خواندن این دعا چنین آمده است:

1ـ هر که این دعا را هنگام خروج از منزل بخواند،خداى تعالى عمل او را به عملهاى نیکو لاحق مى‏سازد.

2ـ حضرت رسول (صلى الله علیه و آله) فرمودند که: هیچ بنده‏اى از امّت من نیست که این دعا را در ماه مبارک رمضان سه مرتبه یا یک مرتبه بخواند مگر آنکه به تحقیق که خداى تعالى بدن او را بر آتش حرام مى‏ کند و بر او بهشت واجب مى‏ شود.

3ـ خداى تعالى در آسمان چهارم خانه‏اى بنا کرده که نامش بیت المعمور است؛ به آن خانه در هر روزى هفتاد هزار فرشته داخل مى ‏شوند و از آن بیرون مى‏ روند و دیگر به سوى آن تا روز قیامت بر نمى‏ گردند و خداى عزّ و جلّ به صاحب این دعا ثواب این فرشتگان را مى‏ بخشد.

4ـ کسى که این دعا را در ظرفى پاکیزه به آب باران و زعفران بنویسد و آن را بیاشامد به قدرى که نوشیدن آن را توانا باشد، خداى تعالى او را از هر دردى و هر بیمارى شفا مى‏ دهد.

5ـ هر کسى که این دعا را بخواند، مثل مردن شهدا مى‏میرد. خداى تعالى براى او ثواب هفتصد هزار شهید از شهیدان صحرا را مى ‏نویسد.

7ـ در شبى که شخص این دعا را بخواند خداى تعالى به او روى مى‏آورد و به سوى او نظر التفات مى‏کند و تمامی حاجتهاى دنیا و آخرت او را برآورده می سازد.

8ـ در شبى که این دعا را مى‏خواند خداى تعالى از او شرّ شیاطین و مکر ایشان را دفع مى‏کند و عملهاى او را همگى قبول مى‏ کند و مال او را پاکیزه مى‏ کند.

9ـ اگر کسى این دعا را در جامى به کافور و مشک بنویسد و آن را بشوید و آن را بر کفن مرده‏اى بپاشد خداى تعالى در قبر او صد هزار نور نازل مى‏سازد و ترس از منکر و نکیر را از او دفع مى‏کند و از عذاب قبر ایمن مى‏ گردد و خداى تعالى به سوى او در قبر هفتاد هزار فرشته بر مى‏ انگیزاند که با هر فرشته طبقى از نور باشد که آن نور را بر او مى ‏پاشند و او را بر مى‏ دارند و به سوى بهشت مى ‏برند و به او مى‏ گویند: خداى تعالى ما را امر کرده که مونس تو تا روز قیامت باشیم و خداى تعالى قبر او را گشاده مى‏ گرداند چندان که چشم کار کند و براى او درى در بهشت گشوده مى‏ شود.

10ـ خدای تعالى به خواننده این دعا، به عدد هر حرف دو حوریه بهشتی مى ‏بخشد. پس هر گاه از خواندن این دعا فارغ شود، خداى تعالى براى او خانه ‏اى در بهشت بنا مى‏ کند و او را ثواب حرفهاى تورات، انجیل، زبور و قرآن عظیم مى‏ بخشد و به او مثل ثواب ابراهیم خلیل، موسى ،عیسى و رسول الله مى‏ دهد.

11ـ کسى که این دعا را بخواند، خداى تعالى بر او دو فرشته موکّل مى‏ کند که او را از گناهان نگاه دارند و خداى تعالى را تسبیح گویند و تنزیه کنند و او را از همه بلاها محافظت نمایند و براى او درهاى بهشت را بگشایند و بر او درهاى جهنم را ببندند و تا زمانی که زنده باشد پس او در حفظ و امان خدا خواهد بود و همچنین در نزد وفات.

( مهج الدعوات ابن طاووس ـ ترجمه طبسى، ص 363-365)

مضامین بلند دعای جوشن کبیر
در تلاوت قرآن خدا با ما سخن می گوید و در دعا ، ما با خدا سخن می گوییم ، دوشكل دعا وجود دارد یكی خواسته ها و نیازهای عادی مردم است و دیگری سلسله دعاهایی داریم كه از ائمه معصومین رسیده و ذخیره ای است برای ما. این دعاها در مرحله اول نقش معرفت افزایی دارد و معرفت ما را به خدا زیاد می كند، دعای جوشن كبیر دارای صد بند صفات و ویژگیهای خداست كه موجب نزدیک شدن دل به خدا می گردد؛ این دعا خیلی خالص و ناب است؛ زیرا صحبت هیچ چیز جز محبوب در آن نیست.کسانی که معرفت کافی را کسب کرده باشند می توانند به ژرفای این دعا پی ببرند.

خدا باید حلاوت ذکرش را به دل بچشاند تا انسان حال اولیاء خدا را در اسماء خداوند بفهمد و درک کندکه هر کدام از این اسماء با دل انسان چه می کند. اگر دل پاک شده و نوری از توحید بر دل تابیده باشد، وقتی این دعا را می خواند مثل شخصی است که به بوستان بزرگی رسیده که هر بخشی از این بوستان پر است از گلهای رنگارنگ که یک اسم در این اسماء تجلی دارد. توجه دقیق و عمیق به اسماء حضرت باری تعالی، به طرز عمیقی نور معرفت را در ظاهر و باطن ذاکر پراکنده می سازد. همچنین ذکر اسماء حضرت رب العالمین با آنکه در زمانهائی خاص بیشتر توصیه شده اما مقید به ایام مشخص نیست بنا بر این در همه حال با حضور قلب و فارغ از اندیشه های دنیوی می توان بر این اذکار مداومت کرد.

 

 نظر دهید »

رمضان ماه خدا

05 اردیبهشت 1399 توسط نقشبند بازار نو

بسم الله الرحمن الرحیم

آمد به سرای دل سی‌ روز شکیبایی
هرگز نبود ماهی این سان همه زیبایی
هر صبح سحر آید آیات سماواتی
هر شام اذان گوید بر سفره مینایی
حلول ماه مبارک رمضان مبارک باد

 

 نظر دهید »

رمضان ماه خدا

05 اردیبهشت 1399 توسط نقشبند بازار نو

بسم الله الرحمن الرحیم

حلول ماه مبارک رمضان مبارک

 نظر دهید »

تسلیت درگذشت سرکارخانم فریده داوودی

03 فروردین 1399 توسط نقشبند بازار نو

بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
 قَالَ الامَام الصَادِقُ ع: 《اَلدُّنْیَا سِجْنُ اَلْمُؤْمِنِ وَ اَلْقَبْرُ حِصْنُهُ وَ اَلْجَنَّةُ مَأْوَاهُ… .》الخصال؛ ج 1،ص127
با کمال ناباوری و دلی پرغم از عروج روح ملکوتی یکی از پیروان راستین حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام؛ بانوی فاضله سرکار خانم داوودی معاون محترم آموزش حوزه های علمیه خواهران و عضو هیات امنای جامعه الزهرا علیهاالسلام؛ مطلع شدیم. بانوی فاضله و وارسته و یاری آشنا و دیرینه که سالهای بسیاری از عمر خویش را در محضر کریمه اهل بیت-خانم حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام وقف خدمت به شاگردان مکتب اهل بیت علیهم السلام نمود.به ثمره این خدمت خالصانه در رجب المرجب،ماه غفران و رحمت الهی و شب شهادت حضرت موسی بن جعفر علیه السلام به دیدار معبود شتافت.
فقدان این بانوی معزز و مخلص ضایعه جبران ناپذیری برای حوزه های علمیه خواهران است که به دشواری به باور می‌نشیند، ولی در برابر تقدیر پروردگار چاره‌ای جز تسلیم و رضا نیست.
اساتید،کادر و طلاب مدرسه علمیه و موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت زینب کبری علیهاالسلام رفسنجان این ضایعه جانگداز را به خانواده بزرگ حوزه های علمیه خواهران،حجه الاسلام والمسلمین جناب آقای بهجت پور، همکاران محترمشان، خانواده و بازماندگان آن بانوی مکرمه تسلیت می گویند.از خدای متعال برای آن یار سفر کرده رحمت و غفران الهی در جوار انوار مطهر چهارده معصوم علیهم السلام و برای بازماندگان ایشان صبر و شکیبایی مسالت می نمایند.
باتقدیم احترام سکینه آفرند-فاطمه نخعی فرد

1584702702k_pic_b5dde1dd-3a2a-4f2a-8fc5-9f11791f31a3.jpg

 نظر دهید »

چهلمین فجر انقلاب اسلامی

13 بهمن 1397 توسط نقشبند بازار نو

چهلمین فجر انقلاب اسلامی گرامی باد

جای شهدای عزیزمان خالی

 نظر دهید »

عالمان دین

07 تیر 1397 توسط نقشبند بازار نو

#عالمان_دین

عالمان دین مرزداران اندیشه های دینی و فرهنگی جامعه هستند. بسیاری از این عالمان در طول زندگی خویش رنج بسیاری را متحمل شده اند تا معارف دین حفظ شده و به دست ما برسد. آنچه در اندیشه وکلام این سفیران سعادت موج می زند، بیدارگری نسل های امروز و فردای جامعه را به دنبال خواهد داشت. از این رو آشنایی با اندیشه های علمای فرهیخته و وارسته ی عرصه دین باوری امری ضروری است.آشنایی با اندیشه های علمای بزرگ این امکان را خواهد داد که افزون بر هدایت جامعه ی اسلامی به سوی سعادت و سلامت دینی، از ورود افکار و اندیشه هایی که بر مبنای دین گریزی و یا دین ستیزی است ممانعت به عمل آِید.

 نظر دهید »

استاد محبوب من،معلم،

07 تیر 1397 توسط نقشبند بازار نو

#استاد
#استاد_محبوب_من
دراین روزها هوای اساتیدمان را داشته باشیم.

1530162850hadith-imamsadiq-03.jpg

 نظر دهید »

عزیز زهرا علیهاالسلام

02 تیر 1397 توسط نقشبند بازار نو

#امام_زمان عج
… تو می دانی، بسیار سخت است که باشیم و از نیامدنت گلایه نکنیم. سخت است که تو را برای چهار فصل امید، نخوانیم و در خود بپوسیم.

در روزگاری که پرستوها، از سرزمینِ وجودشان کوچ می کنند و تحمل سوز تازیانه های فراق را ندارند، جان می کَنیم. دریاها در رکودی به وسعت یک باور، می میرند و از دلِ دریاها مرداب ها جان می گیرد و ماهی های سرخ عاشق، در حسرت امواج خروشان دریا، پولک های طلایی خود را در تُنگ کوچک تنهایی شان می شویند و فریاد می زنند که:


«ای آخرین ترانه و ای آخرین بهار باز آکه بی حضور تو تلخ است روزگار
مولای سبزپوش من، ای منجیِ بزرگ تعجیل کن که تاب ندارم در انتظار.»

 نظر دهید »

ظلم به اهل بیت/تخریب بقیع

02 تیر 1397 توسط نقشبند بازار نو

#اهل_بیت
? امام سجاد(ع): سوگند به خدا اگر پیامبر(ص) به جای سفارش به مودت و دوستی در حق ما، سفارش در کشتن و ظلم به ما می نمود، از این بیشتر نمی توانستند در حق ما ظلم کنند.

? هشتم شوال و تخریب قبور ائمه بقیع به دستور وهابیت پلید تسلیت باد.

 نظر دهید »

شهیدمصطفی چمران

02 تیر 1397 توسط نقشبند بازار نو

✍ یک شب در تنهایی همانطور که داشتم می‌نوشتم، چشمم به یک نقّاشی ? که در تقویمی ‌چاپ شده بود، افتاد.
یکی از نقّاشی‌ها زمینه‌ای کاملا سیاه داشت و وسط این سیاهی، شمع کوچکی? می‌سوخت که نورش در مقابل این ظلمت، خیلی کوچک بود.
زیر #نقاشی به عربی شاعرانه‌ای نوشته شده بود:

?«من ممکن است نتوانم این تاریکی را از بین ببرم، ولی با همین روشنایی کوچک، فرق ظلمت و #نور و حق و باطل را نشان می‌دهم و کسی که دنبال نور است، این نور هر چقدر کوچک باشد، در قلب او بزرگ خواهد بود».

آن شب، تحت تاثیر این شعر و نقّاشی خیلی گریه کردم.
هنوز پس از گذشت این مدّت، نمی‌توانم نهایت حیرتم را در اوّلین برخورد با #شاعر آن شعر و نقّاش آن تصویر درک کنم. او کسی نبود جز
« #مصطفی #چمران »… .

✍ راوی : #غاده #همسر_شهید_چمران (رک. کتاب نیمه پنهان ماه)?

 نظر دهید »

شهدای مرزبان

02 تیر 1397 توسط نقشبند بازار نو

نشسته‌ای توی برجکی که تمام سهم تو از جهان است
تو آرشی! مرزبان ایران! تفنگت آری همان کمان است
به خواب خوش، مردمانت امشب چقدر آسوده دیده بستند
خیالشان راحت است وقتی که چشمهای تو دیده‌بان است
در این لباس پلنگی ای مرد! چه خوب از ماه دل ربودی
نظر بسوی زمین نداری؛ دل تو از جنس آسمان است

?به یاد مرزبانان دلیر #ایران اسلامی که برای #امنیت و #آرامش ما #شهید شده اند #فاتحه و #صلوات

 نظر دهید »

امید-تغییر

02 تیر 1397 توسط نقشبند بازار نو

#جالبه_بخونید
?هفت سالی می شد که راه نرفته بودم
پزشک پرسید: این چوب ها چیست؟
گفتم: فلجم
گفت: آنچه تو را فلج کرده همین چوب هاست
سینه خیز، چهار دست و پا قدم بردار و بیفت
چوب های زیبایم را گرفت.
پشتم شکست و در آتش سوزاند
حالا من راه میرم
اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم
تا ساعت ها، بی رمقم.
عادت هایی رو که مانع رسیدن شما به اهدافتون میشه؛ شناسایی کنید و زود و بدون هیچ معطلی آنها را از زندگیتون حذف کنید…
تا کی میخواهید…
بار سنگین عادتهای مخرب را
به دوش بکشید!

 نظر دهید »

تغییر وتحول

02 تیر 1397 توسط نقشبند بازار نو

#تلنگر

این را بخاطر داشته باشید که تا خود فرد نخواهد ، هیچوقت تغییر و تحولی در او رخ نخواهد داد . اگر از عادت رفتاری تان خسته شده اید و تاب تحمل آن را ندارید ، آستین همت تان را بالا بزنید و تصمیم راسخ بر ترک همیشگی آن بگیرید .
بی تردید اهمیت این مولفه کمتر از خود آگاهی نیست .

باید بدانید که تا شما نخواهید نمی شود که نمی شود .

 نظر دهید »

شانس چیست؟

02 تیر 1397 توسط نقشبند بازار نو

#جالبه_بخونید

⁉شانس چیست؟

شانس همون کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کارخوب یا یک انرژی‌مثبت بدهکاره.
و باید به تو، یک سود بده یا یک انرژی مثبت برسونه.

چند راه بازگشت انرژی:

⚠️ از نظر سنتی:
تو نیکی میکن و در دجله انداز،
که ایزد در بیابانت دهد باز

⚠️ از نظر قرآن:
هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند
به او بازمیگردد

⚠️ از نظر بودا:
قانون ‘کارما’ یعنی هر چیزی
کار ماست و به ما بر میگرده.

⚠️از نظر متافیزیک:
انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشه و بر میگرده.

 نظر دهید »

امام زمان عج

02 تیر 1397 توسط نقشبند بازار نو

#امام_زمان_عج
بیا که بی تو…
بیا که بی تو نه سحر را طاقتی است و نه صبح را صداقتی؛ که سحر به شبنم لطف تو بیدار می شود و صبح، به سلام تو از جا بر می خیزد.

بیا که بی تو آینه ها، زنگار غربت گرفته اند.

هیچ کس حریم اطلسی ها را پاس نمی دارد و بر داغ لاله ها در هم نمی گذارد.

بیا که بی تو، قنوت شاخه ها، اجابتی جز غروب تلخ خزان ندارد.

1529731287127_6.jpg

 نظر دهید »

#اولین_روزه_من

09 خرداد 1397 توسط نقشبند بازار نو

#اولین_روزه_من
#به_قلم_خودم
اول بار بگویم امیدوارم این مرتبه قسمت باشدنوشته ام را ارسال کنم،چون هرمرتبه ارسال نشده حذف می شود.
درگوشه های ذهنم درجستجوی خاطرات شیرین کودکیم هستم اول بار خاطراتی را که مادر مهربانم برایم بازگو نموده است در خاطرم پدیدار می شود.همیشه از شنیدن آن ها قند در دلم آب می شود.??
خاطرات پشت درهای مسجد…همان خاطراتی که همیشه با آن ها با خدای خودم نجوا می کنم و از خداوند متعال در خواست می کنم.هر وقت در خانه خدا می روم می گویم بار الها گدای آشنا آمده،همان گدایی که گدای خانه ات است.گدایی که تنها نیامد.گدایی که دو شفیع با خود آورد.یک شفیع آقا امیر المومنین علی علیه السلام و دوم بانوی بارداری که بهشت زیر پایش است"مادر مهربانم”
بگذارید از اول براتون بگویم.من بیست وسوم ماه رمضان دنیا آمدم.اولین شب های قدرم را دو الی سه شب قبل از تولد در شکم مادر وبا مادر درک کردم وقرآن بر سر گرفتم.در شهر یزد قدیم محل بانوان در اکثر مساجد و حسینیه ها در طبقه دوم بود و مادرم به دلیل وضعیتشان(روزهای پایان بارداری)قادر به بالا رفتن از پله ها نبودند بنابراین در کوچه وپشت درب مسجد احیا گرفته بودند.من هم که آن جا بودم??هر چند لحظه یک بار با لگدی،اظهار وجود می کردم.??برایم نخندید سرم نمی شدنباید مادر را اذیت کرد،آخه آن وقت هنوز حوزه نیامده بودم و درس حوزه نخوانده بودم.به راستی شرمنده ام مادر عزیزم،من را ببخش چون اکنون که حوزه رفته ام و قرآن آموخته ام هنوز هم قدردان زحماتت نیستم.
قرار بود از اولین روزه هایم برایتان بگویم.اولین ماه رمضان سن تکلیف من درتیر ماه و اوج گرمای تابستان بود.من با عشق و علاقه ی فراوان سحرها بیدار می شدم و با هر سختی بود تا افطار روزه ام را نگه می داشتم.سر سفره افطار با افتخار سرم را بالا می گرفتم. به خداوند قسم می خورم در عالم بچگی آن دو رضایت و شیرینی را که امام معصوم علیه السلام می فرماید هر روزه دار در زمان افطار درک می کند را به خوبی درک می کردم.
روزها گذشت،پانزده الی شانزده روزه گرفتم.گرمای تابستان شدیدتر شده بود.یک روز ظهرخواهرم که روزه بود.به سراغ کلمن آب رفت و مقداری آب برداشت به صورت خودش زدتاخنک شود.من نیز به تقلید خواهرم مشتی آب به صورتم زدم وخنک شدم اما در عالم بچگی ندانسته قطرات آب روی لبم را با زبان خوردم و اندکی کام تشنه ام خنک شد.از فردای آن روز به هوای خنک شدن آب به صورتم می زدم و با زبان چندقطره ریز آب روی لبم را می خوردم،هجده ساعت تحمل تشنگی و گرسنگی در گرمای30درجه به بالاو فقط چندقطره ریز???????
نمی دونم چند روزه نازنینم را اینطوری خراب کردم.????ولی هر سی روزه را گرفتم.

 نظر دهید »

وفات حامی پیامبر ص تسلیت

05 خرداد 1397 توسط نقشبند بازار نو

? سالروز وفات حضرت خدیجه کبری (س) تسلیت باد.

1527294859k_pic_c2e364ed-fdbf-47f2-95ff-e06bc91bb2bf.jpg

 نظر دهید »

صلوات/نکته های صلوات

05 خرداد 1397 توسط نقشبند بازار نو

? صلواتی که حاجت‌ها را برآورده می‌کند …

#حجت_الاسلام_فرحزاد
#نکته_های_صلوات

1527164582k_pic_cd1baef1-a6a9-4439-a602-e7259f5a4337.jpg

 نظر دهید »

]زادی خرمشهر

05 خرداد 1397 توسط نقشبند بازار نو

?شهید محمدعلی جهان‌آرا:
بچه‌ها! اگر شهر سقوط کرد، نگران نباشید؛
دوباره فتح میکنیم!
مراقب باشید ایمانتان سقوط نکند!

3 خـرداد مـاه،
سالروز آزادسازی خرمشهر گرامی باد

1527164768k_pic_c77f233b-fc08-46a3-b04d-26d552a46a4f.jpg

 نظر دهید »

کتاب و کتابخوانی

05 خرداد 1397 توسط نقشبند بازار نو

?ورودی زیبای یکی از دانشگاه‌های لبنان برای ترویج مطالعه و کتابخوانی

1527165547k_pic_8886f515-4501-463f-a37e-9af93b2908ee.jpg

 نظر دهید »

مرگ بر آمریکا

05 خرداد 1397 توسط نقشبند بازار نو

چند روز قبل تو آمریکا پسر 17 ساله ظاهرا چون دختر 16 ساله درخواست دوستیشو رد میکنه زده هم دختر رو کشته هم 9 تاهم کلاسیش رو

این همون جامعه ای هست که غربگراها براش له له میزنند، انتهای غربی سازی ایران میشه یه همچین جهنمی

 نظر دهید »

معیشت مردم/اقتصاد

05 خرداد 1397 توسط نقشبند بازار نو

مسئله‌ی اول کشور، مسئله‌ی اقتصاد است. واقعیت این است که وضع اقتصادی کشور تعریفی ندارد و مردم هم درگیر آن هستند و مشکلات را لمس می‌کنند. برای حل مشکل اقتصاد کشور، چند چیز را قلباً باید باور کنیم …

 نظر دهید »

رهبری آیت الله خامنه ای

05 خرداد 1397 توسط نقشبند بازار نو

یک امام و رهبر 5 سال مثل یک پدر روشنگری میکند، تذکر میدهد ولی در عین حال 5 سال صبر میکند تا مسئولان و مردمی که سرپرستی آنها را به عهده دارد، راجع به موضوعی قانع شوند و تجربه و رشد کنند
آری، فرق ولایت فقیه با سلاطین و حکومت های دموکراتیک در جهان در چنین جایی مشخص میشود.

 نظر دهید »

گنجینه/دفاع مقدس

05 خرداد 1397 توسط نقشبند بازار نو

در روزهای دفاع مقدس،یک پیرزن چهارتا تخم مرغ که تنها داراییش بود را برای کمک به جبهه آورد.#یادش_بخیر
? گنجی به ارزش چهار تخم مرغ
بعضی از مسئولین از این پیرزن یاد بگیرند که تمام دارایی خود را در راه کشور گذاشت نه اینکه به فکر گرفتن سهم خود از سفره انقلاب باشد…

 نظر دهید »

اولین روزه من

05 خرداد 1397 توسط نقشبند بازار نو

#اولین_روزه_من
#به_قلم_خودم
اول بار بگویم امیدوارم این مرتبه قسمت باشدنوشته ام را ارسال کنم،چون هرمرتبه ارسال نشده حذف می شود.
درگوشه های ذهنم درجستجوی خاطرات شیرین کودکیم هستم اول بار خاطراتی را که مادر مهربانم برایم بازگو نموده است در خاطرم پدیدار می شود.همیشه از شنیدن آن ها قند در دلم آب می شود.??
خاطرات پشت درهای مسجد…همان خاطراتی که همیشه با آن ها با خدای خودم نجوا می کنم و از خداوند متعال در خواست می کنم.هر وقت در خانه خدا می روم می گویم بار الها گدای آشنا آمده،همان گدایی که گدای خانه ات است.گدایی که تنها نیامد.گدایی که دو شفیع با خود آورد.یک شفیع آقا امیر المومنین علی علیه السلام و دوم بانوی بارداری که بهشت زیر پایش است"مادر مهربانم”
بگذارید از اول براتون بگویم.من بیست وسوم ماه رمضان دنیا آمدم.اولین شب های قدرم را دو الی سه شب قبل از تولد در شکم مادر وبا مادر درک کردم وقرآن بر سر گرفتم.در شهر یزد قدیم محل بانوان در اکثر مساجد و حسینیه ها در طبقه دوم بود و مادرم به دلیل وضعیتشان(روزهای پایان بارداری)قادر به بالا رفتن از پله ها نبودند بنابراین در کوچه وپشت درب مسجد احیا گرفته بودند.من هم که آن جا بودم??هر چند لحظه یک بار با لگدی،اظهار وجود می کردم.??برایم نخندید سرم نمی شدنباید مادر را اذیت کرد،آخه آن وقت هنوز حوزه نیامده بودم و درس حوزه نخوانده بودم.به راستی شرمنده ام مادر عزیزم،من را ببخش چون اکنون که حوزه رفته ام و قرآن آموخته ام هنوز هم قدردان زحماتت نیستم.
قرار بود از اولین روزه هایم برایتان بگویم.اولین ماه رمضان سن تکلیف من درتیر ماه و اوج گرمای تابستان بود.من با عشق و علاقه ی فراوان سحرها بیدار می شدم و با هر سختی بود تا افطار روزه ام را نگه می داشتم.سر سفره افطار با افتخار سرم را بالا می گرفتم. به خداوند قسم می خورم در عالم بچگی آن دو رضایت و شیرینی را که امام معصوم علیه السلام می فرماید هر روزه دار در زمان افطار درک می کند را به خوبی درک می کردم.
روزها گذشت،پانزده الی شانزده روزه گرفتم.گرمای تابستان شدیدتر شده بود.یک روز ظهرخواهرم که روزه بود.به سراغ کلمن آب رفت و مقداری آب برداشت به صورت خودش زدتاخنک شود.من نیز به تقلید خواهرم مشتی آب به صورتم زدم وخنک شدم اما در عالم بچگی ندانسته قطرات آب روی لبم را با زبان خوردم و اندکی کام تشنه ام خنک شد.از فردای آن روز به هوای خنک شدن آب به صورتم می زدم و با زبان چندقطره ریز آب روی لبم را می خوردم،هجده ساعت تحمل تشنگی و گرسنگی در گرمای30درجه به بالاو فقط چندقطره ریز???????
نمی دونم چند روزه نازنینم را اینطوری خراب کردم.????ولی هر سی روزه را گرفتم.

 نظر دهید »

امید وپشتکار در زندگی

28 فروردین 1397 توسط نقشبند بازار نو

?در پشت هیچ در بسته ای
ننشینید تا روزی باز شود…

?راه کار دیگری پیدا کنید
و اگر نیافتید همان را بشکنید

 نظر دهید »

زندگی سالم درشعر

28 فروردین 1397 توسط نقشبند بازار نو

#جالبه_بخونید
?زندگی ذره کاهیست ، که کوهش کردیم
زندگی نیست بجز نم نم باران بهار ،
زندگی نیست بجز دیدن یار ،
زندگی نیست بجز عشق ،
بجز حرف محبت به کسی ،
ورنه هر خار و خسی ،
زندگی کرده بسی ،
زندگی تجربه تلخ فراوان دارد ،
دو سه تا کوچه و پس کوچه و
اندازه ی یک عمر بیابان دارد
ما چه کردیم و چه خواهیم کرد در این فرصت کم؟!

 نظر دهید »

#دقت در زندگی

28 فروردین 1397 توسط نقشبند بازار نو

?دزدےفقط این نیست که ازدیوارمردم بالا برے
تواگه دروغ بگے:صداقتودزدیدے
اگه بدےکنے:خوبےرو دزدیدے
اگه تهمت بزنے:آبرو رو دزدیدے
و اگه خیانت کنے:عشقو دزدیدے
ودرکل میشه گفت
انسـانیت رو دزدیدے

 نظر دهید »

مشکلات زندگی های مدرن

28 فروردین 1397 توسط نقشبند بازار نو

#به_کجا_چنین_شتابان
#الرجال_قوامون_النساء
?کودکی از پدرش پرسید:
بابا مرد یعنی چه؟
پدر گفت؛
مرد به کسی میگن
که بدون هیچ چشم داشتی
خودشو وقف راحتی،
آسایش و رفاه خانوادش
میکنه
کودک گفت:کاش منم
میتونستم مثل مادرم
یه مرد بشم!

 نظر دهید »

به نظر شما رزق چیست؟

28 فروردین 1397 توسط نقشبند بازار نو

#جالبه_بخونید
رزق چیست؟

رزق کلمه ای است بسیار فراتر از آنچه مردم می دانند.

زمانی که خواب هستی و ناگهان، به تنهایی و بدون زنگ زدن ساعت بیدار می‌شوی؛ این بیداری ؛ رزق است، چون بعضی‌ها بیدار نمی‌شوند.

زمانی که با مشکلی روبرو میشوی خداوند صبری به تو میدهد که چشمانت را از آن بپوشی، این صبر، رزق است.

زمانی که در خانه لیوانی آب؛ به دست پدر یا مادرت میدهی این فرصت نیکی کردن ، رزق است.

گاهی اتفاق می افتد که در نماز حواست با گفته هایت نباشد؛ ناگهان به خود می آیی و نمازت را با خشوع می خوانی این تلنگر، رزق است.

یکباره یاد کسی میفتی که مدتهاست از او بی خبری و دلتنگش میشوی و جویای حالش، این یادآوری؛ رزق است.

رزق واقعی این است.‌.. رزق خوبی ها،
نه ماشین نه درآمد، اینها رزق مال است که خداوند به همه ی بندگانش میدهد، اما رزق خوبیها را فقط به دوستدارانش میدهد.

ودر آخر همینکه عزیزانتان هنوز در کنارتان هستند و نفسشان گرم است و سلامت ؛ این بزرگترین رزق خداوند است

زندگیتان پُر از رزق…

 نظر دهید »

حضرت علی بن موسی الرضا ظ

13 مرداد 1396 توسط نقشبند بازار نو

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِ‏بارالها درود و رحمت فرست بر على بن موسى الرضا پسنديده پيشواى پارسا و منزه

وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ

و حجت تو بر هر كه روى زمين است و هر كه زير خاك بسيار راستگو و شهيد

صَلاَةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ

درود و رحمتى فراوان و كامل و با بركت و متصل و پيوست و پياپى و دنبال هم همچون بهترين رحمتى كه بر يكى از اوليائت فرستادى.

 1 نظر

انسانیت

08 مرداد 1396 توسط نقشبند بازار نو

ﻭﺍﯼ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﻣﺎ،"ﺩﻝ”

ﺭﺍ ﺑﻪ “ﺩﻧﯿـــﺎ” ﺑﺎﺧﺘﯿﻢ

ﺧﺎﻧـــﻪ ﻣﺎﻥ ﺭﺍ، ﺭﻭﯼ

“ﺗـــﺎﺭ ﻋﻨﮑـــﺒﻮﺗﯽ “

ﺳﺎﺧﺘﯿﻢ
ﯾﺎﺩﻣﺎﻥ ﺭﻓﺖ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺭﺍ، ﮐﻪ “ﺁﺩﻡ” ﺑﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ

ﭼﻬــــﺮﻩ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﺁﯾﻨـــــﻪ، ﻧﺸﻨﺎﺧﺘﯿـــﻢ

ﻭﺍﯼ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ

“ﺧﻮﺩﺧــﻮﺍﻫﯽ “، ﮔﺮﯾﺒﺎﻧﮕﯿﺮ ﺷﺪ

ﺑﯽ ﻣﺤـــﺎﺑﺎ، ﺳﻮﯼ ﺗﺨﺮﯾﺐ ِ “ﺷـــﺮﺍﻓـــﺖ” ﺗﺎﺧﺘﯿﻢ

ﺣﺮﻣﺖ “ﺍﻧﺴـــﺎﻥ” ، ﺷﮑﺴـــﺘﯿﻢ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺩﻟﻬﺮﻩ

ﭘﯿﮑﺮ ﺑﯽ ﺟــــــﺎﻥ ﺍﻭ ﺭﺍ، ﺯﯾﺮ ﭘــــﺎ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﯿﻢ

ﮔﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﻭ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﯾـــﺶ،

ﮐﻨﺪﯾﻢ ﻭ ﺑﺮ ﺁﻥ

ﻧﻮﺣـــﻪ ﺧﻮﺍﻧﺪﯾﻢ ﻭ ﺑﻪ ﺗﺮﺣـــــﯿﻢ ﻭ ﻋــــﺰﺍ ﭘﺮﺩﺍﺧﺘﯿﻢ

ﺩﯾﺮ ﻓﻬــــﻤﯿﺪﯾﻢ ﺑﺎ “ﺧــــﻮﺩ ” ، ﻣﺎ ﭼﻪ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﻭ ﭼﻪ ﺷﺪ

ﻣﺎ “ﺷـــــــﺮﺍﻓﺖ” ، “ﺁﺩﻣـــــﯿﺖ” ، ﻣﺎ “ﺧــــﺪﺍ ” ﺭﺍ ﺑﺎﺧﺘﯿﻢ!!

 نظر دهید »

مناجات نامه

07 مرداد 1396 توسط نقشبند بازار نو

.الهی رحمتت را شاملم کن.

سراپا عیب ونقصم؛کاملم کن.

کمال آدمیت حق شناسیست.

به جمع حق شناسان واصلم کن.

هزاران مشکل هم درکار باشد.

زلطف خویش حل مشکلم کن.

منم غافل خدایا آگهم ساز.

منم جاهل خدایا عاقلم کن.

نخستین منزل کوی تو تقواست

الهی ساکن این منزلم کن
سلام

سرتون سبز

لبتون گل

چشماتون نور

کامتون عسل

لحنتون مهر

حرفاتون غزل

حستون عشق

دلتون گرم

لبتون خندان

حالتون خوب

خوب، خوب..
روز تابستونی شما عزیزان به خیر و شادی،

 نظر دهید »

کوچک های بزرگ

07 مرداد 1396 توسط نقشبند بازار نو

✍🏻 سنگريزه” ريز است و ناچيز … اما اگر در جوراب يا کفش باشد ، 

ما را از راه رفتن باز مي‌دارد!!!
در زندگي هم ؛ بعضي مسائل ريزاند و ناچيز…

اما مانع حرکت به سمت خوبي ها و آرامش ما ميشوند!!!
🔸کم احترامي يا نامهرباني به والدين ؛

🔸نگاه تحقيرآميز به فقرا ؛

🔸تکبر و فخرفروشي به مردم ؛

🔸منت گذاشتن هنگام کمک کردن ؛

🔸نپذيرفتن عذر خطاي دوستان ؛

بخشي از سنگريزه هاي مسير تکامل ما هستند !!!

آنها را بموقع کنار بگذاريم …

تا از زندگي لذت ببريم

 نظر دهید »

دیگران رادست کم

11 خرداد 1396 توسط نقشبند بازار نو

اصل,خاک,ريشه
#پرفسور_حسابی نقل می کند:
در سالهای پیش از انقلاب در یکی از روستاهای نیشابور مشغول گذراندن دوران خدمت سربازی در سپاه بهداشت بودم. یکی از روزها سوار بر ماشین لندرور به همراه دکتر درمانگاه از جاده ای میگذشتیم که دیدم یک چوپان از دور چوبدستش را تکان میداد و به سمت ما میدوید، در آن منطقه مردم ماشین درمانگاه را می شناختند،

ماشین را نگه داشتیم، چوپان به ما رسید ونفس نفس زنان و با لهجه ای روستایی گفت آقای دکتر مادرم سه روزه بیماره…

به اشاره ما درب عقب لندرور را باز کرد و رفت عقب ماشین نشست…

در بین راه چوپان گفت که دیشب از تهران با هواپیما به فرودگاه مشهد آمده و صبح به روستایشان رسیده و دیده مادرش مریض است…

من و دکتر زیر چشمی به هم نگاه کردیم و از روی تمسخر خنده مرموزانه کردیم و به هم گفتیم: چوپونه برای اینکه به مادرش برسیم برای خودش کلاس میذاره…

به خانه چوپان رسیدیم و دیدیم پیرزنی در بستر خوابیده بود، دکتر معاینه کرد وگفت سرما خوردگی دارد دارو و آمپول دادیم و یکدفعه دیگر هم سر زدیم و پیرزن خوب شد…

دو سه ماه از این جریان گذشت و ما فراموش کردیم…

یک روز دیدیم یک تقدیرنامه از طرف وزیر بهداری آن زمان آمده بود و در آن از اینکه مادر پروفسور اعتمادی، استاد برجسته دانشگاه پلی تکنیک تهران معالجه نموده اید، تشکر میکنیم…

من و دکتر، هاج واج ماندیم، و گفتیم مادر کدام پروفسور را ما درمان کرده ایم؟

تا یادمان به گفته های چوپان و معالجه مادرش افتاد…

با عجله به اتفاق دکتر به خانه پیرزن رفتیم، واز او پرسیدیم مادر کدام پسرت استاد و پروفسور است؟

پیرزن گفت همانکه آن روز با شما بود…

پسرم هروقت به اینجا میاید، لباس چوپانی میپوشد و با زبان محلی صحبت میکند…

من و دکتر شرمنده شدیم و من از آن روز با خودم عهد کردم، هیچکس را دست کم نگیرم!

و از اصل و خاک و ریشه خودم فرار نکنم.

 نظر دهید »

اصل،خاک،ریشه

11 خرداد 1396 توسط نقشبند بازار نو

#پرفسور_حسابی نقل می کند:
در سالهای پیش از انقلاب در یکی از روستاهای نیشابور مشغول گذراندن دوران خدمت سربازی در سپاه بهداشت بودم. یکی از روزها سوار بر ماشین لندرور به همراه دکتر درمانگاه از جاده ای میگذشتیم که دیدم یک چوپان از دور چوبدستش را تکان میداد و به سمت ما میدوید، در آن منطقه مردم ماشین درمانگاه را می شناختند،

ماشین را نگه داشتیم، چوپان به ما رسید ونفس نفس زنان و با لهجه ای روستایی گفت آقای دکتر مادرم سه روزه بیماره…

به اشاره ما درب عقب لندرور را باز کرد و رفت عقب ماشین نشست…

در بین راه چوپان گفت که دیشب از تهران با هواپیما به فرودگاه مشهد آمده و صبح به روستایشان رسیده و دیده مادرش مریض است…

من و دکتر زیر چشمی به هم نگاه کردیم و از روی تمسخر خنده مرموزانه کردیم و به هم گفتیم: چوپونه برای اینکه به مادرش برسیم برای خودش کلاس میذاره…

به خانه چوپان رسیدیم و دیدیم پیرزنی در بستر خوابیده بود، دکتر معاینه کرد وگفت سرما خوردگی دارد دارو و آمپول دادیم و یکدفعه دیگر هم سر زدیم و پیرزن خوب شد…

دو سه ماه از این جریان گذشت و ما فراموش کردیم…

یک روز دیدیم یک تقدیرنامه از طرف وزیر بهداری آن زمان آمده بود و در آن از اینکه مادر پروفسور اعتمادی، استاد برجسته دانشگاه پلی تکنیک تهران معالجه نموده اید، تشکر میکنیم…

من و دکتر، هاج واج ماندیم، و گفتیم مادر کدام پروفسور را ما درمان کرده ایم؟

تا یادمان به گفته های چوپان و معالجه مادرش افتاد…

با عجله به اتفاق دکتر به خانه پیرزن رفتیم، واز او پرسیدیم مادر کدام پسرت استاد و پروفسور است؟

پیرزن گفت همانکه آن روز با شما بود…

  • پسرم هروقت به اینجا میاید، لباس چوپانی میپوشد و با زبان محلی صحبت میکند…من و دکتر شرمنده شدیم و من از آن روز با خودعهدکردم هیچ کس
 نظر دهید »

اصل،خاک،ریشه

10 خرداد 1396 توسط نقشبند بازار نو
 نظر دهید »

عظمت خداوند

15 فروردین 1396 توسط نقشبند بازار نو

عظمت وبزرگی خداوند راشکر

یه جوایزی بود برای قرعه کشی حسابهای قرض الحسنه ، بیست و پنج میلیون تومن نقد.

اسامی که می اومد می فرستادیم شعکب که به مشتری اطلاع بدن که بیاد یه جشنی بگیریم و تو جشن حواله ها رو بدیم ، تحویل جایزه ها یکی از بامزه ترین کارهای من بود ، همه جور آدم می اومد با اخلاق های مختلف .

هر کی یه ژستی می گرفت ، یکی خودش رو میزد به بی تفاوتی ، یکی خوشحال بود ، یکی مضطرب …

یه روز تو دفتر نشسته بودم ، یه همکارمم بود که داشت برا همین جوایز کمک میکرد ، دیدم یه پیرمرد حدودا 70-75 ساله با یه تیپ خیلی شیک اومد تو ، با صدای بلند سلام داد ، محکم با من دست داد ، بعد دستش برد با همکارم که خانم بود دست بده ، همکارم بنده خدا مردد بود ولی دستش رو جلو آورد و مصاحفه کرد ، پیرمرد لهجه اش کاملا ترکی استامبولی بود ، اون هم طرفهای شمال شرق ترکیه ، قهقهه می زد و می خندید ، دیدم از اون آدم هایی است که حیفه زود بره

گفتم حاجی بشین یه چایی بیارم ، گفت من حاجی نیستم ، ولی قراره با این پول برم حج ، با خودم گفتم شاید از این هاست که یه عمر آرزوی رفتن به مکه رو داره ، گفتم خدا قبول کنه ایشالا ، عجب سعادتی ، من نرفتم ولی میگن خیلی سفر خوبیه ، تو این سن خیلی سعادت بزرگیه که آدم بره مکه و …

هی داشتم همینجوری میگفتم ، گفت بشین ول کن این حرفا رو ، من سفرهای خیلی بهتر رفتم ، ندید بدید نیستم ، این فرق داره ، نشستم کمی از این ور و اون ور گفت ، گفت من اصلا تو برنامه ام نبود برم مکه ، اعتقاد ندارم حقیقتش

گفت من کل دنیا رو گشتم ، از تیپش هم معلوم بود ، گفت روسیه رفتی موبایلش رو از جیبش درآورد و عکسهای سن پطرزبورگ رونشون داد ، تایلند رفتی ، عکس هاش رو نشون داد ، اوکراین رفتی چند تا عکس از کیف نشون داد ،ایتالیا ، اسپانیا ، بلغارستان ، گرجستان ، رومانی ، آلمان …

خیلی شیک و بامزه حرف میزد ، قهقهه می زد شیشه ها لرزه میکرد ، خیلی “خوش داماخ” بود ، میگفت فک نکن جایی رو ندیدم ، ببین اینجا فلان جاست ، اینجا بهمان جاست ، وسط کار هم دو سه بار خانمش رو نشون داد

گفت این هم خانممه ، گفت این پول برا اونه که با هم بریم مکه ، داستان داره برا خودش ، گفتم چه داستانی ؟

گفت من میلیارد پول دارم ،اینجا خونه دارم ، باغ دارم ، ملک املاک دارم ، ترکیه هم همینطور الان هم سالهاست دیگه رفتم ترکیه زندگی می کنم با خانمم ، سالی یکی دو بار فصل باغ باغات میام ایران

میگفت سه روز پیش تو خونه نشسته بودیم خانمم گفت من از تو خیلی راضی ام خیلی مرد خوبی هستی ، بهترین زندگی ، بهترین خونه ، کل دنیا رو گردوندی منو فقط یه آرزو دارم اونم مکه ، منو یه مکه هم بفرست یا ببر بذار خوبی هات تکمیل شه ، یه مکه هم برم دیگه آرزویی ندارم ، میگفت گفتم نمی برم ، من اعتقادی به مکه رفتن ندارم ، هر جایی بردمت با پول خودم بردم ، تو هم به خدات بگو یه پولی بده بریم مکه

میگفت پیش خانمم رو به آسمان کردم گفتم خدایا ، مگه نمی گی دنیا مال توست ، آسمان و زمین و همه چی برای توست ، من که در مقابل تو هیچم با پول خودم با ثروت خودم اینو این همه گردوندم ، تو هم اگه واقعا راست میگی یه پولی بده من اینو ببرم مکه

برا تو که چیزی نیست کل دنیا برا توست ، میگفت کلی اینجوری گفتم و گفتم ، تهش هم به خانمم گفتم اگه خدات داد ، می برمت مکه ، نداد هم که هیچ من پولی برا مکه ندارم … میگفت فرداش برادر زاده ام زنگ زد ، گفت از بانک میگن برنده بیست و پنج میلیون تومن شده ای…

قسم میخورد میگفت من اصلا نمی دونم کی این حساب باز کردم ، راست هم میگفت با 50 تومن موجودی برا سالها پیش بود حسابش …

میگفت خدا زد پس کله ام گفت برا من فیگور نگیربابا

فقط می خندید ، می گفت باور کن این پول برا من پولی نیست ، ولی مزه اش فرق داره ، باهاش می برمش مکه …

میگفت فقط از این پشیمونم که کم خواستم (قهقهه) ، میگفت آدم از خدا به اون بزرگی باید چیزی بخواد در شان خدا

میگفت باور کن بخوای میده … میگفت من نه نماز می خونم نه روزه میگیرم … ولی میگم ازش بخواهی میده …

موقع رفتن هم آدرس داد ، گفت بیا برو ، من از مهمان خوشم میاد …

دکتر_مرتضی_عباد

بارالهامن به بزرگیت اعتراف دارم مس قدرتت را برمن بنما

 نظر دهید »

فضیلت ماه رجب وکیفیت اعمال لیله الرغائب

10 فروردین 1396 توسط نقشبند بازار نو

لیله الرغائب
کلمهٔ «رغائب» جمع «رغیبه» به معنای چیزی که مورد رغبت و میل است و نیز به معنای عطا و بخشش فراوان می‌باشند. بنابر معنای اول «لیله الرغائب» شبی است که میل و توجه به عبادت و بندگی در آن بسیار است و بندگان خدا در این شب گرایش زیادی به رفتن به در خانه خدا و ارتباط و انس با او دارند. بر پایهٔ معنای دوم «لیله الرغائب» شبی است که در آن عطاء و بخشش خدا بسیار است و بندگان خداوند با رو آوردن به بارگاه خدا و خشوع در برابر بزرگی خدا، شایستهٔ دریافت انعام و عطا و بخشش بی کرانهٔ خدا می‌شوند.
اولین شب جمعه ماه رجب را لیلة الرغائب نامند. در این شب ملائک بر زمین نزول می کنند. برای این شب عملی از رسول خدا صلی الله علیه و آله ذکر شده است که فضیلت بسیاری دارد و بدین قرار است:

روز پنج شنبه اول آن ماه - در صورت امکان و بلا مانع بودن- روزه گرفته شود. چون شب جمعه شد؛ ما بین نماز مغرب و عشاءدوازده رکعت نماز اقامه شود که هر دو رکعت به یک سلام ختم می شود و درهر رکعت یک مرتبهسوره حمد، سه مرتبهسوره قدر، دوازده مرتبهسوره توحید خوانده شود. و چون دوازده رکعت به اتمام رسید،هفتاد بار ذکر” اللهم صل علی محمد النبی الامی و علی آله” گفته شود.
پس از آن در سجده هفتاد بار ذکر” سبوح قدوس رب الملائکة والروح” گفته شود. پس از سر برداشتن از سجده، هفتاد بار ذکر” رب اغفر وارحم و تجاوز عما تعلم انک انت العلی الاعظم” گفته شود. در اینجا می توان حاجت خود را از خدای متعال درخواست نمود. ان شاء الله به استجابت می رسد.

پیامبراکرم صلوات الله علیه در فضیلت این نماز می فرماید:

کسی که این نماز را بخواند، شب اول قبرش خدای متعال ثواب این نماز را با زیباترین صورت و با روی گشاده و درخشان و با زبان فصیح به سویش می فرستد. پس او به آن فرد می گوید: ای حبیب من، بشارت بر تو باد که از هر شدت و سختی نجات یافتی.

میّت می پرسد تو کیستی؟ به خدا سوگند که من صورتی زیباتر از تو ندیده ام و کلامی شیرین تر از کلام تو نشنیده ام و بویی، بهتر از بوی تو نبوئیده ام.

آن زیباروی پاسخ می دهد: من ثواب آن نمازی هستم که در فلان شب از فلان ماه از فلان سال به جا آوردی. امشب به نزد تو آمده ام تا حق تو را ادا کنم و مونس تنهایی تو باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دمیده شود و قیامت بر پا شود، من سایه بر سر تو خواهم افکند.

دوستان گرامی ازهمگی التماس دعای فراوان
سخت درگیرم،التماس دعا

 نظر دهید »

دعای ماه رجب صوت بامتن وترجمه

10 فروردین 1396 توسط نقشبند بازار نو

صوت ومتن دعاماه رجب
https://www.google.com/search?q=%D8%AF%D8%B9%D8%A7%DB%8C+%D9%85%D8%A7%D9%87+%D8%B1%D8%AC%D8%A8&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab
بعدازهرنماز التماس دعا

 1 نظر

ماه رجب المرجب

10 فروردین 1396 توسط نقشبند بازار نو

حلول ماه رجب المرجب برهمگان گرامی

 1 نظر

شهادت حضعلیهاالسلامرت فاطمه زهرا

12 اسفند 1395 توسط نقشبند بازار نو

روز شهادت حضرت زهرا علیهاالسلام برهمگان تسلیت باد

 نظر دهید »

شیوه مقاله نویسی2

05 اسفند 1395 توسط نقشبند بازار نو

. 5. متن اصلی و بدنه مقاله
قسمت اصلی مقاله است که در آن به سئوالات تحقیق به طور تفصیلی پاسخ می­دهد. پس تا زمانی که محقق مسأله خود را حل نکرده و یا به آن نزدیک نشده، نباید اقدام به نگارش کند. عبارات بدنه باید مستند به منابع معتبر و مستدل به برهان باشد و از آوردن عباراتی که در درستی آنها شک دارد، پرهیز نماید.
تعیین محورهای داخلی در بدنه مقاله، ارتباط و انسجام منطقی در بین قسمت­های مختلف را تقویت می­نماید. در تعیین عناوین داخلی مقاله می­توان از سئوالات فرعی کمک گرفت و هر کدام از عناوین داخلی می­توانند پاسخ به یک سئوال فرعی باشند. در صورت نیاز می­توان عنوان­های داخلی را به موضوعات عناوین جزئی­تر تبدیل کرد و به سئوالات ریزتر و ساده­تر که پاسخ آنها، تنها به چند پاراگراف نیاز دارد، رسید. حجم مقاله نیز به نوع مجله و سفارش دهندة آن بستگی دارد؛ امّا بهترین مقاله، نوشتاری است که با کمترین کلمات، بیشترین محتوای علمی را تولید و به حل مسأله­ای بی­انجامد. جمله­های ساده، گویا و صحیح از ضروریات یک متن علمی است. اگر جملاتی از متن مقاله به لحاظ دستوری یا علمی استوار نباشد تأثیر ناخوشایندی به مخاطب و اعتماد او گذارده و کل مقاله را زیر سوال می­برد. پس تنها مهارت در جمله سازی و عبارت پردازی برای تولید یک مقاله علمی کافی نیست بلکه باید چینش صحیح جملات و ترکیب درست آنها را آموخت و گام نخست در این میسر، نگارش پاراگرف­های استاندارد است. پاراگراف، بخش کوتاهی از یک متن است که درباره یک موضوع جزئی سخن می­گوید هر پاراگراف با یک جمله اصلی شروع می­شود و همان جمله باید حاوی ایده­ی اصلی پاراگراف باشد. در ادامه جملات توضیحی خواهند آمد که هر کدام ادامه منطقی جمله قبل است. همچنین هر پاراگراف باید از استقلال نسبی برخوردار و مانند یک یادداشت کوچک باشد. شمار کلمات هر پاراگراف، زیر 150 کلمه است. هر بند (پاراگراف) نباید طولانی باشد و به مطلبی مهم بیفزاید. در ابتدای هر بند از حروف «واو« یا «که» که حروف ربطند و نشان می­دهد، بند مستقلی نیست استفاده نمی­شود.
افزون بر استدلال و تأملات محقق، لازم است هر مقاله­ای با مجموعه­ای از آثار مرتبط با موضوع خود، در ارتباط باشد از این رو سعی می­شود با نقل و قول مستقیم یا غیر مستقیم (بازنویسی، تلخیص) این ترابط علمی برقرار شده و از منابع معتبر دست اول استفاده شود. البته ارجاعات محقق نباید به قدری زیاد باشد که تحلیل نگارنده را کم رنگ نماید. ناگفته نماند که اشاره به نظریات رقیب در حل مسأله، نقد مستند و مستدل آنها با بیان نظریه برگزیده و دفاع از آن، عمده­ترین مباحث بدنه یک مقاله است. بنابراین باید از هرگونه بحث مفصل در تحلیل پیش­فرض­ها، مبانی و مباحث مقدماتی پرهیز شود و در صورت نیاز به یک مطلب فرعی، آن را در پاورقی ذکر کرد. توجه داشته باشیم که در ارزیابی مقالات، معمولاً به اعتبار علمی منابع و کفایت ادله و صحت نتایج آن معطوف می­شوند.

6. نتیجه
در این قسمت توصیف کلامی مختصر و مفیدی از آنچه به­دست آمده، ارایه می­شود. در حقیقت باید مشخص شود که مقاله به روشن شدن مسئله چه کمکی کرده است. بنابراین دستاوردها و حاصل پژوهش، بدون بیان ادله و شواهد در بخش پایانی بیان می­شود. نتیجه برخلاف چکیده متضمن تعریف و بیان مسأله، ضرورت تحقیق، ذکر ادله و دیدگاه­های رقیب نیست. نتیجه نشان می­دهد که مقاله حاضر چه نوآوریهایی داشته و چه مشکلی را حل نموده است. بر حسب اهمیت آنها، روش متداول بیان نتایج، آن است که ابتدا مهم­ترین و سپس یافته­های کم اهمیت ­تر ارائه می­شود (هومن: 1378، ص 90).
توجه داشته باشیم که مقاله:‌گزارش مستند و مستدل از تحقیق است اما نتیجه مقاله، گزارش نتایج تحقیق بدون ذکر استدلال، استناد و ارجاع است. نتیجه مقاله در حقیقت، پاسخ به سئوالاتی است که از ابتدا طرح شده و این نتایج، یافته­های مستدل و مستند و در متن مقاله است بنابراین از هرگونه عبارت پردازی و ادعای به اثبات نرسیده، باید شدیداً خودداری نمود. نتایج معمولاً مبتنی بر ترتیب منطقی پرسش­ها یا فرضیه­ها و نیز وابسته به تأیید یا تأیید نشدن فرضیه­ هاست و ترتیب بیان نتایج نیز بر حسب ترتیب تنظیم سوال­ها و فرضیه­های آنها است. (سیف، 1375، ص 30).
تبصر: چنانچه مقاله پیوست یا ضمایمی داشته باشد، قبل از استنادات قرار می­­گیرد.
7. پیشنهادات
محقق درپایان تحقیق می تواند پیشنهادات جدیدی را به سایر پژوهشگران درخصوص زوایای ناکاویده موضوع ارائه نماید و با تعیین زوایای مختلف مواردی را که خود به تحقیق نشسته یادآور شود و زوایای باقی مانده را به درستی تبیین واز دیگران بخواهد که پاسخ گوی این نیازها باشند و اظهار امیدواری کند که این معضلات در پرتو اهتمام آنان به انجام برسد.

 نظر دهید »

شیوه مقاله نویسی

05 اسفند 1395 توسط نقشبند بازار نو

شیوه مقاله نویسی
از مهم­ترین روش­های انتقال اطلاعات، تدوین و انتشار مقاله علمی است، مقاله به منزله یک سند علمی و ملاک ارزیابی توان علمی نویسنده است.
مراحل پژوهش:
1- مسأله یابی و طرح تحقیق
2- اجرای تحقیق: گردآوری اطلاعات، ارزیابی، داوری و نتیجه گیری
3- تدوین گزارش در قالب­های کتاب، پایان­نامه یا مقاله علمی
طرح پژوهش:به نقشه کار پژوهشگر برای حل مسأله پژوهش گفته می­شود.
اجزای ‌یک مقاله علمی:
1. صفحه عنوان
2.چکیده
3.کلید واژه
4.فهرست مطالب
5. مقدمه
6. بدنه و متن اصلی
7.نتیجه
8 .استنادات (منابع و مأخذ)
توضیح تفصیلی این اجزا به شرح ذیل است:
1. عنوان:
پختگی عنوان، حاکی از توان علمی نویسنده و عنوان نامناسب ارزش مقاله را کم می­کند. این عنوان ناظر به مسأله تحقیق و پرسش اصلی است. همچنین پوشش دهنده­ی واژگان کلیدی است. پس باید گویا و رسا باشد، در عین حال اختصار عنوان،‌یک امتیاز است و کلمات باید بین سه تا هشت کلمه باشد. عنوان نباید اعم یا اخص از محتوای مقاله یا از روی تعصب باشد. زمان انتخاب عنوان می­تواند در ابتدا و یا تکمیل یا در حین کار یا پس از تکمیل و در انتها باشد و تا آخرین مراحل امکان تعویض داشته باشد. از عناوین کلیشه­ای باید پرهیز شود و در مقالات علمی،‌عنوان باید علمی و به دور از صنایع ادبی و ابهام آمیز باشد.
2. چکیده مقاله:
در چکیده باید با استفاده از کلمات متن،‌ عصاره مقاله را در 150 تا 200 کلمه آورده شود. آن خلاصه جامعی از محتوای یک گزارش پژوهشی است که هدف­ها، پرسش­ها، روش­ها و یافته­های پژوهش را به اختصار دارد و این آیینه پژوهش است و مخاطب را تحریص و تشویق به خواندن می­کند. اجزای چکیده شامل دلایل نگارش و بیان مسئله و مشکلی است که در مقاله مورد توجه قرار گرفته و نظرهای مختلف پیرامون آن بررسی شده و ادله­ها و شواهد کافی در همان راستا بررسی و نتایج علمی بدست آمده را باز می­نماید و باید از زبان خود پژوهشگر (نه نقل قول) به صورت فعل ماضی آورده شود. در چکیده بهتر است کلمات کلیدی هم بیاید. چکیده غیر از فهرست یا مقدمه است و جزئی از محتوای مقاله و اجمالی از مطالب تفصیلی آن است و از طریق مطالعة فهرست مطالب، مقدمه و نتایج نوشته می­شود. در چکیده لازم نیست به منابع و مآخذ، ارجاعی انجام شود و از بیان خطابی، مثال و توضیح مفاهیم پرهیز می­شود. برای مهارت افزایی در این رابطه، بهتر است چکیده مقالات علمی مطالعه و مرور شود تا الگویی فرا راه محققان باشد. چکیده در حقیقت بخش کامل، جامع و مستقل از اصل گزارش است پس نباید پیش از گزارش پژوهش تهیه شود.
آسیب ­های چکیده نویسی:
1. تبدیل چکیده به فهرست: چکیده هرگز مروری بر مباحث اثر تحقیقی و رساله نیست، بنابراین نباید آن را با گزارش فهرست اثر اشتباه گرفت.
2. تبدیل چکیده به طرح مسئله: برخی از افراد، در چکیده به شرح و تفصیل موضوع پایان نامه، مسائل آن و ضرورت بحث از مسئله می­پردازند که نادرست است. البته بیان اجمالی مسئله نیز از مباحث چکیده است، اما سهم آن متناسب با سهم حجم چکیده است، نه اینکه اهم مطالب چکیده بر محور بیان مسئله بنا شده باشد.
3. ارجاع به مآخذ: پرداختن به معرفی منابع و مآخذ در چکیده نیز، نادرست است.
4. بیان خطابی: ادبیات چکیده باید همانند ادبیات رساله یا مقاله باشد. در واقع، استفاده از بیان شعارگونه، عبارت­پردازی خطابه در شأن رساله و مقاله علمی نیست.

3. کلید واژه:
کلماتی است برآمده از متن مرتبط با موضوع اصلی مقاله که خواننده با مطالعه آنها، به محتوای اصلی پژوهش پی می­برد. در حقیقت، کلید واژه­ها، در حکم موضوعات جزئی مقاله اند که پس از چکیده می­آیند. واژگان کلیدی به خواننده کمک می­کند تا پس از خواندن چکیده و آشنایی اجمالی با روند تحقیق، بفهمد چه مفاهیم و موضوعاتی در این مقاله مورد توجه قرار گرفته است.
کلید واژه در مقاله، نقش «نمایه» و در کتاب­ها و پایان نامه­ها، نقش فهرست را دارند. این واژگان، نمای کلی مقاله را در ذهن تداعی می­کنند. میانگین واژه ­های کلیدی یک مقاله، پنج تا هفت، کلمه است (سرمد، 1379، ص 321). انتخاب درست کلید واژه­ها به نمایه سازی استاندارد مقاله در پایگاههای الکترونیکی علمی –پژوهشی کمک می­کند و دسترسی مخاطبان را به مقاله تسهیل می­نماید. کلید واژه­های اصلی باید با عنوان و مسأله تحقیق و در حد امکان با سرفصل­ها تناسب داشته باشد.
4.مقدمه
یکی از بخش­های مهم مقاله علمی و روزنی برای ورود خواننده به دنیای درون مقاله و در حکم نقشه راه است. وظایف اصلی مقدمه، روشن ساختن موضوع، مشخص نمودن هدف و به­دست دادن طرح و نقشه ارایه مطالب است.در مقدمة مقاله، مسئله تحقیق و ضرورت انجام آن و اهداف آن از نظر بنیادی و کاربردی به صورت مختصر بیان می­شود و از ذکر جزئیات پرهیز می­شود.
معمولاً داوران و ارزیابان برای شناخت قوت علمی مقاله، تنها به مقدمه و نتیجة آن نظر می­کنند، بنابراین باید آن را دقیق و مناسب متن مقاله بنویسیم. هدف اصلی یک مقدمه حرفه­ای، پاسخ به پرسش­هایی چون: این تحقیق چه اهمیتی دارد؟ چه کسانی از آن بهره­مند می­شوند؟ چه نیازی به حل این مسأله داریم؟ و چه انگیزه­ای باعث شد تا این مقاله نوشته شود؟
در واقع یک مقدمه خوب شامل توضیح درباره پیشینه تحقیق، ضروت­ها، روش، ساختار، مباحث و منطق حاکم بر فصول است و اینکه چرا این تحقیق ادامه منطقی گزارش­های پیشین است. مقدمه نباید مفصل و طولانی باشد بهتر است حداکثر دو صفحه یا یک ششم کل مقاله باشد.
سیر نگارش مقدمه هم از مطالب عام به خاص است. از جنبه­های کلی شروع می­شود و رفته رفته به بخش­های تخصصی­تر می­پردازد.
محقق باید پرسش­های پژوهش خود را به صورت استفهامی بیان کرده و به تعریف متغیرهای تحقیق به صورت عملیاتی بپردازد.
ادامه دارد…
منبع:معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران

 نظر دهید »

ازاین دختربیاموزیم

03 آذر 1395 توسط نقشبند بازار نو

#در_میهمانی_خدا
ازاین دختربیاموزیم
نامه دختر12ساله به مدافعان
حرم به همراه تکه ای از چادرش
“من مدافع چادر حضرت زهرا علیهاالسلام هستم.

1466759810423819417_148830.jpg

 1 نظر

پیاده روی اربعین زائران کوچک

26 آبان 1395 توسط نقشبند بازار نو

#اربعین_تصاویر
زائران کوچک خوش بحالتان
مارا ازدعای خیر فراموش نکنید.

1479313634farhangnews_159521-463461-1448454545.jpg

 1 نظر

پیاده روی اربعین

26 آبان 1395 توسط نقشبند بازار نو

#تصاویر_اربعین
کاش ما را باخود می بردید.
ماییم جا ماندگان از کاروان اربعین؛باشدکه در آن دنیا از شفاعت حضرت سیدالشهدا علیه السلام جا نمانیم.

1479313256farhangnews_159521-463500-1448454545.jpg

14793132558781.jpg

1479313255_-_-_-95-16.jpg

 نظر دهید »

رحلت عالم مبارز ونستوه

26 آبان 1395 توسط نقشبند بازار نو

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون
«إذا مات‏ المؤمن الفقیه ثلم فی الإسلام ثلمه لا یسدها شی‏ء»

با غم و اندوه فراوان خبر ارتحال عالم بزرگوار حجه الاسلام والمسلمین شیخ عباس پورمحمدی قدس سره موجب تالم و تاسف فراوان گردید.
فقدان معطم له که از نمونه های برجسته علم و تقوی و حامیان مخلص مکتب اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) بود خسارتی بزرگ است.

مدیران واساتید مدرسه ومرکز تخصصی تفسیر وعلوم قرآن حضرت زینب کبری علیهاالسلام رفسنجان درگذشت آن عالم ربانی را به آستان مقدس حضرت بقیه الله اعظم (ارواحنا فداه) و به حوزه های علمیه و به بیت محترم و دیگر بستگان گرامی آن مرحوم و به عموم مومنین تسلیت و تعزیت عرض می نمایند و از خداوند متعال برای آن فقید سعید علو درجات و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارند.و لا حول ولا قوه بالله العلی العظیم.

به همین مناسبت به یاد آن عالم نستوه ومجاهدمبارز، مجلس بزرگداشتی با حضور خانواده معزز ایشان در روز پنج شنبه 27آبان ماه 95 ساعت9الی10صبح در مدرسه علمیه حضرت زینب کبری علیهاالسلام رفسنجان برگزار می گردد.

 نظر دهید »

امامزاده سیدجعفر علیه السلام

21 مرداد 1395 توسط نقشبند بازار نو


امامزاده سید جعفر واقع در شهر یزد در استان یزد یکی از جاذبه های مذهبی این استان است که گردشگران زیادی را به خود جذب می کند. بارگاه مطهر این امامزاده در محله مصلای عتیق شهر یزد واقع گردیده و یکی از مهم ترین زیارتگاه های مردم یزد می باشد. نسب ایشان به امام جعفر صادق (ع) می رسد و در سال ۴۲۴ هجری قمری در این شهر وفات یافته اند.امامزاده جعفر در نزدیکی دروازه قرآن یزد و مدخل ورودی شهر یزد قرار دارد و با چشم اندازی زیبا، فضای معنوی خاصی را به منطقه داده است. این امامزاده با فضای نسبتاً بزرگ و موقعیت بسیار جالب از مسافتی دور نظر هر بیننده ای را به خود جلب می نماید. صحن ورودی بقعه، آرامگاه تعدادی از شهیدان همیشه جاوید انقلاب اسلامی است که صفایی ویژه به این مکان بخشیده است.

 1 نظر

میلادحضرت معصومه سلام الله علیهاوروز دختر-دهه کرامت-میلاد حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام وبرادرشان احمدبن موسی علیه السلام(شاهچراغ)-به همراه دانلود متن وصوت زیارتنامه حضرت معصومه سلام الله علیها ،زیارتنامه حضرت شاهچراغ،زیارتنامه حضرت امام رضا علیه الس

12 مرداد 1395 توسط نقشبند بازار نو

سلام

مدتی سرم شلوغ بود به وبلاگ سری نزدم.کم کم داریم به دهه کرامت نزدیک میشیم.دهه کرامتی که با میلاد دختر بزرگوار حضرت موسی بن جعفر علیه السلام شروع می شود.چه بجااست که این روز را روز دختر نامیدند.باشدکه دختران ما در این روز سیره اخلاقی-عبادی ورفتاری آن حضرت را الگوی خویش قرار دهند.بانویی که ائمه معصومین علیهم السلام زیارت ایشان را هم ردیف زیارت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها می دانند.(آیت الله نجفی مرعشی طی چله نشینی هایی درخواست داشتند تا قبر گم شده حضرت فاطمه علیهاالسلام بر ایشان پدیدار شوداما به ایشان سفارش شد تا قبر حضرت فاطمه معصومه در قم زیارت شود.)؛بانویی که در ازای زیارت ایشان وعده دوری از آتش داده شده است.پس دست برسینه گذاشته واز راه دور سلام می دهیم.

http://ahlolbait.com/media/2433/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AD%D8%B6%D8%B1%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D8%B7%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%B9%D8%B5%D9%88%D9%85%D9%87-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87%D8%A7%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85

 

السَّلامُ عَلَى آدَمَ صِفْوَةِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَى نُوحٍ نَبِيِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَى إِبْرَاهِيمَ خَلِيلِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَى مُوسَى كَلِيمِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَى عِيسَى رُوحِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا رَسُولَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا خَيْرَ خَلْقِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صَفِيَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُحَمَّدَ بْنَ عَبْدِ اللَّهِ خَاتَمَ النَّبِيِّينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيَّ بْنَ أَبِي طَالِبٍ وَصِيَّ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكِ يَا فَاطِمَةُ سَيِّدَةَ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ السَّلامُ عَلَيْكُمَا يَا سِبْطَيْ نَبِيِّ الرَّحْمَةِ وَ سَيِّدَيْ شَبَابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَلِيَّ بْنَ الْحُسَيْنِ سَيِّدَ الْعَابِدِينَ وَ قُرَّةَ عَيْنِ النَّاظِرِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ بَاقِرَ الْعِلْمِ بَعْدَ النَّبِيِّ ،
سلام بر آدم برگزيده خدا، سلام بر نوح پيامبر خدا، سلام بر ابراهيم دوست خدا سلام بر موسى هم سخن خدا، سلام بر عيسى روح خدا، سلام بر تو اى رسول خدا سلام بر تو اى بهترين خلق خدا، سلام بر تو اى برگزيده خدا، سلام بر تو اى محمد بن عبد اللّه خاتم پيامبران، سلام بر تو اى امير مؤمنان على بن ابيطالب، جانشين رسول خدا، سلام بر تو اى فاطمه سرور بانوان جهانيان، سلام بر شما اى دو فرزندزاده پيامبر رحمت، و دو سرور جوانان اهل بهشت، سلام بر تو اى على بن الحسين، سرور عبادت كنندگان، و روشنى چشم بينندگان، سلام بر تو اى محمد بن على، شكافنده دانش پس از پيامبر،
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ الصَّادِقَ الْبَارَّ الْأَمِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ الطَّاهِرَ الطُّهْرَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَلِيَّ بْنَ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ التَّقِيَّ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَلِيَّ بْنَ مُحَمَّدٍ النَّقِيَّ النَّاصِحَ الْأَمِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ السَّلامُ عَلَى الْوَصِيِّ مِنْ بَعْدِهِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى نُورِكَ وَ سِرَاجِكَ وَ وَلِيِّ وَلِيِّكَ وَ وَصِيِّ وَصِيِّكَ وَ حُجَّتِكَ عَلَى خَلْقِكَ السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِيجَةَ السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْنِ السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ وَلِيِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكِ يَا أُخْتَ وَلِيِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكِ يَا عَمَّةَ وَلِيِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ ،
سلام بر تو اى جعفر بن محمد، راستگوى نيكوكار امين، سلام بر تو اى موسى بن جعفر، امام پاك و پاكيزه، سلام بر تو اى على بن موسی الرضا امام پسنديده، سلام بر تو اى محمد بن على تقى، سلام بر تو اى على بن محمّد نقی اندرزگوى امين، سلام بر تو اى حسن بن على، سلام بر وصى پس از او.
خدايا درود فرست بر نورت، و چراغت، و نماينده نماينده ات، و جانشين جانشينت، حجّتت بر آفريدگانت، سلام بر تو اى دختر رسول خدا، سلام بر تو اى دختر فاطمه و خديجه، سلام بر تو اى دختر امير مؤمنان، سلام بر تو اى دخرت حسن و حسين، سلام بر تو اى دختر ولىّ خدا، سلام بر تو اى خواهر ولىّ خدا، سلام بر تو اى عمّه ولىّ خدا، سلام و رحمت و بركات خدا بر تو اى دختر موسى بن جعفر،
السَّلامُ عَلَيْكِ عَرَّفَ اللَّهُ بَيْنَنَا وَ بَيْنَكُمْ فِي الْجَنَّةِ وَ حَشَرَنَا فِي زُمْرَتِكُمْ وَ أَوْرَدَنَا حَوْضَ نَبِيِّكُمْ وَ سَقَانَا بِكَأْسِ جَدِّكُمْ مِنْ يَدِ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكُمْ أَسْأَلُ اللَّهَ أَنْ يُرِيَنَا فِيكُمُ السُّرُورَ وَ الْفَرَجَ وَ أَنْ يَجْمَعَنَا وَ إِيَّاكُمْ فِي زُمْرَةِ جَدِّكُمْ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ أَنْ لَا يَسْلُبَنَا مَعْرِفَتَكُمْ إِنَّهُ وَلِيٌّ قَدِيرٌ أَتَقَرَّبُ إِلَى اللَّهِ بِحُبِّكُمْ وَ الْبَرَاءَةِ مِنْ أَعْدَائِكُمْ وَ التَّسْلِيمِ إِلَى اللَّهِ رَاضِياً بِهِ غَيْرَ مُنْكِرٍ وَ لَا مُسْتَكْبِرٍ وَ عَلَى يَقِينِ مَا أَتَى بِهِ مُحَمَّدٌ وَ بِهِ رَاضٍ نَطْلُبُ بِذَلِكَ وَجْهَكَ يَا سَيِّدِي اللَّهُمَّ وَ رِضَاكَ وَ الدَّارَ الْآخِرَةِ يَا فَاطِمَةُ اشْفَعِي لِي فِي الْجَنَّةِ فَإِنَّ لَكِ عِنْدَ اللَّهِ شَأْناً مِنَ الشَّأْنِ اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ أَنْ تَخْتِمَ لِي بِالسَّعَادَةِ فَلا تَسْلُبْ مِنِّي مَا أَنَا فِيهِ وَ لَا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ اللَّهُمَّ اسْتَجِبْ لَنَا وَ تَقَبَّلْهُ بِكَرَمِكَ وَ عِزَّتِكَ وَ بِرَحْمَتِكَ وَ عَافِيَتِكَ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ أَجْمَعِينَ وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.
سلام بر تو، خدا بين ما و شما در بهشت شناسايى برقرار كند، و در گروهتان محشور دارد، و بر حوض پيامبرتان واردمان نمايد، و به ما با جام جدّتان، از دست على بن ابى طالب بنوشاند درودهاى خدا بر شما باد، از خدا خواستارم كه به ما درباره شما خوشحالى و گشايش بنماياند، و ما و شما را در گروه جدّتان محمّد (درود خدا بر او و خاندانش) گرد آورد، و معرفت شما را از ما باز نگيرد، به راستى او سرپرستى تواناست.
به درگاه خدا به سبب دوستى شما، و بيزارى از دشمنان تان، و تسليم بودن به خدا، تقرّب می جويم، در حال خشنودى به آن، نه با انكار و تكبّر بلكه بر پايه يقين به آنچه محمد آن را آورده، و به آن خشنودم، به اين امور خاطر تو را می خواهم اى آقاى من، خدايا خشنودى ات و خانه آخرت را می خواهم، اى فاطمه درباره بهشت برايم شفاعت كن، به درستى كه براى تو نزد خدا مقامى از مقامات بلند است.
خدايا از تو مى خواهم، كه سرانجام كارم را به خوشبختى ختم كنى، و آنچه را در آنم از دستم مگيرى، و جنبش و نيرويى جز به خداى والای بزرگ نيست.
خدايا براى ما اجابت كن، و آن را به كرم و عزّتت و به رحمت و عافيّت بپذير، و درود خدا بر محمّد و همه خاندان او، و بر آنان سلام، سلامى كامل، اى مهربان ترين مهربانان.

ادامه »

 نظر دهید »

یادها وخاطره ها در زندگی

17 خرداد 1395 توسط نقشبند بازار نو

????????????????????????????????
❇⛅????یادم هست کلاس چهارم٬ توی کتاب فارسیمون یک پسر هلندی بود که انگشتش رو گذاشته بود توی سوراخ سد تا سد خراب نشه!!
❇⛅????قهرمانی که با اسم و خاطره اش بزرگ شدیم!! ⛅"پطروس"!!!⛅
❇⛅????توی کتاب، عکسی از پطروس نبود و هیچ وقت تصویرش را هم ندیدیم…!!
❇⛅????همین باعث شد که هر کدام از ما یک جوری تصوّرش کنیم و برای سالها توی ذهنمان ماندگار شود!!
❇⛅????پطرس ذهن ما خسته بود٬ تشنه و رنگ پریده، انگشتش کرخت شده بود و…!!
❇⛅????سالها بعد که دانشگاه اصفهان مشغول تحصیل بودم،با یک دانشجوی هلندی که مقیم ایران بود آشنا شدم.
❇ ⛅????وقتی موضوع را به او فهماندم، با تبسّمی آب پاکی را روی دستم ریخت!!!
❇⛅????فهمیدیم که اسم واقعی پطروس٬ ????هانس???? بوده است!!
❇⛅????تازه هانس هم یک شخصیّت تخیّلی و افسانه ای بوده که یک نویسنده آمریکایی به نام “مری میپ داچ” آن را نوشته بود!!
❇⛅????بعدها، هلندیها از این قهرمان خیالی که خودشان هم نمیشناختنش، یک مجسمه ساختند!!
❇⛅????خود هلندیها خبر نداشتند که ما نسل در نسل با خاطره پطروس بزرگ شدیم!!
❇❇⛅????شاید آن وقتها اگر میفهمیدیم که پطروسی در کار نبوده، ناراحت میشدیم!!
????⛅????⛅????اما توی همان روزها٬ سرزمین من پر از ????????قهرمان???????? بود!!
????⛅????⛅????قهرمانهایی که هم اسمهاشون واقعی بود و هم داستانهاشون!!
????????????????????????????????????
❤????شهید ابراهیم هادی:????
جوانی که با لب تشنه و تا آخرین نفس توی کانال کمیل ماند و برای همیشه ستاره آنجا شد؛ کسی که پوست و گوشتش، بخشی از خاک کانال کمیل شد!!!
????????????????????????????????????
❤????شهید حسین فهمیده:????
نوجوان سیزده ساله ای که با نارنجک، زیر تانک رفت و تکه تکه شد!!!
????????????????????????????????????
❤????شهید حاج محمدابراهیم همت:????
سرداری که سرش را خمپاره برد…!!!
????????????????????????????????????
❤????شهیدان علی، مهدی و حمید باکری:????
سه برادر شهیدی که جنازه هیچکدامشان برنگشت!!!
????????????????????????????????????
❤????شهیدان مهدی و مجید زین الدین:????
دو برادر شهیدی که در یک زمان به شهادت رسیدند!!!
????????????????????????????????????
❤????شهید حسن باقری:????
کسی که صدام برای سرش جایزه گذاشت!!!
????????????????????????????????????
❤????شهید مصطفی چمران:????
دکترای فیزیک پلاسما از دانشگاه برکلی آمریکا، بی ادعا آمد و لباس خاکی پوشید تا اینکه در جبهه دهلاویه به شهادت رسید!!!
????????????????????????????????????❤????شهید سهراب کلانتری:????
کسی که در شب عملیات و در موقع مصافحه و خداحافظی مُدام به همرزمانش می گفت: بزودی حلوای من!!! را خواهید خورد!!!امّا اگه دیابت دارید، مواظب باشید!!!
و او هم در ماووت عراق شهید و ۷۵ روز پیکرش در معرکه ماند.
????????????????????????????????????
❤????شهید شیرعلی سلطانی :????
❇⛅????کسی که قبرش را خودش حفر کرد و در وصیّت نامه اش نوشت؛ خجالت میکشم با امام حسین( ع) محشور شوم و با سر باشم.
آرپیچی سرش را برد. وقتی داخل قبر گذاشتندش، قبر حفر شده دقیقٱ باندازه تنِ بدون سر بود.

❤????????و . . .

????کاشکی زمان بچگیمان لااقل همراه با داستانهای تخیلی، داستانهای واقعی خودمان را هم یادمان میدادند!!
????ما که خودمان قهرمان داشتیم!!!
????????????????????????????????
????و….. مردان واقعی اینها بودند!!!
????ای کاش، گاهی از این مردان واقعی و بی ادعا هم یادی کنیم…!!!
????????????روحشان شاد و یادشان گرامی باد…!!????????????

 2 نظر

فضیلت های فراموش شده

17 خرداد 1395 توسط نقشبند بازار نو

یادمان باشد که حضرت زهرا پیر شد..
یادمان باشد علی زنجیر شد..
یادمان باشد که پهلویی شکست..
حیدر از غم ها گلویش پینه بست..
یادمان باشد جگر خون شد حسن..
یادمان باشد حسین شد بی کفن..
یادمان باشد چه زینب می کشید..
پیش چشمانش رقیه پر کشید..
یادمان باشد علی اکبر چه شد..
روی تیغ و نیزه رأس بچه شد..
یادمان باشد علی بن الحسین..
اشکها می ریخت از داغ حسین..
یادمان باشد که باقر شیعه را..
خون دلها خورد تا کردش به پا..
یادمان باشد قیام شیعیان..
شد به دست حضرت صادق عیان..
یادمان باشد که کاظم شد اسیر..
شد رضا دور از دیارش مستجیر..
یادمان باشد جواد و غربتش..
حضرت هادی و هتک حرمتش..
یادمان باشد امام عسگری..
شد اسیر پادگان و لشگری..
این همه یادآوری دانی چرا؟
تا بگویم جمله های زیر را:
یادمان باشد دگر صاحب زمان
کفر نعمت های ما کردش نهان..
یوسف زهرا اگر در هجرت است..
از گناه ماست گر در غیبت است..
ای مسلمان! مهدی ات را درک کن..
هر چه آقا خوش ندارد ترک کن..
اللهـــــــــــــــــــــم 
عجـــــــــــــــــــــل
لولیـــــــــــــــــــک 
الفــــــــــــــــــــرج

 نظر دهید »

تقدیم به شهدای گمنام

17 خرداد 1395 توسط نقشبند بازار نو

????تقدیم به شهدای گمنام????


تو ای بی نشان از نشانت بگوی

وز آن تکه از استخوانت بگوی

بجاء مانده تکه ای زیر خاک

تفنگ یا چفیه، پوتین یا پلاک
تکه استخوانی جدا از بدن

غریبانه بر خاک و خونین کفن
تو گمنام نیستی که گم نام ما

همایی که بنشسته بر بام ما
دلاور کمی از رشادت بگوی


وز آن جانفشانی،شهادت بگوی
وز آن لحظه ای که پرپر شدی

به بحر شهادت چو گوهر شدی
تو با خون خود غسل دادی بدن

لباس بخون نشسته کردی کفن
مریزاد به حمیت و غیرتت

رشادت، سلحشوری هم عزتت
چه مردانه رفتی،ندادی تو باج

ز ملکت کسی را ندادی خراج
تو ای پادشه، ای شهید وطن

مبارک به تو باد این تخت و تاج
همیشه بود زنده هم نام تو

که دشمن ذلیل مانده در دام تو
هماره بود نام تو جاودان

که گلگون زخونت،زمین وزمان
شهادت بود برترین نامها

برازنده است باشد ای، قهرمان????


✨????????✨????????✨????????✨????

 نظر دهید »

شهدا قبل از شهادت

17 خرداد 1395 توسط نقشبند بازار نو

صحبتهای برادر شهید مدافع عباسعلی علیزاده ????

وقتی توی محاصره داعش بود و مرگش حتمی بود تنها کاری که کرد این بود که صداشو با بیسیمی که داشت واسه خانوادش ضبط کردو فرستاد ????????????


سینا سینا عباس
سینا سینا عباس ، سینا جان به گوشی بابا
سینا سینا عباس ، منم پدرت عباسعلی علیزاده
حالت خوبه بابا
حال مادرت خوبه
سینا جان صدامو داری بابا
دختر بابا ندا حالش چطوره????
سینا جان هوای خواهرتو داشته باشی ????
تو حالا تکیه گاه خونه ای
سینا جان جای همه شما خالیه
حرم بی بی زینب چه صفایی داره????
ولی همه جا مخروبست ????
واقعا خرابه شام اینجا????
همین که چشت به اینجا بیفته
یاد سه ساله امام حسین میفتی ????

سینا جان اینجا که رسیدی
بی بی زینب اومد استقبالمون
سینا سینا عباس
سینا جان صدامو داری ????
رفیق بابا صدامو داری
بابا جون دعا کن این سفر ، سفر آخرم باشه????
دعا کن به آرزوم برسم بابا????
بابا جان به مادر و خواهرت بگو کسی حق نداره برای من گریه کنه

(یا زینب ) ????????????????

برای امام زمان و حاج قاسم و رزمندگان دیگه دعا کنین بابا جان????

سینا جان میخوام با دخترم حرف بزنم

ندا ندا عباس ، ندا ندا بابا جان
دختر بابا به گوشی
ندا جان می دونم دلت برام تنگ میشه ????
دل منم خیلی برات تنگ شده بابا ????
ندا جان آرزوی هر پدریه دخترشو تو لباس عروسی ببینه????

شب عروسی میام پیشت بابا جان ????
به حق بی بی حضرت زینب هر جا هستی خوشبخت بشی ان شاءالله بابا جان ????

ببخشی که کنارت نیستم ????
اما من برای دفاع از حریم کسی رفتم که اسارت کشید اما به هر سختی حجاب خودشو رها نکرد ????

ولی به همه ی دوستات بگو
فقط چادر مادرمون حضرت زهرا رو همیشه رو سرتون نگه دارید
برای این چادر خونها ریخته شده بابا جان ????

سینا جان صدامو میشنوی بابا

سینا سینا عباس
سینا جان دنیا برام کوچیک شده بابا ???? خسته ام
دعا کن آروم بشم ????
سینا جان اسلحه من روی زمین نمونه بابا????

عباسعلی علیزاده آخرین مدافع جویباری حرم حضرت زینب نباشه ????
اسلحه منو بدست بگیرین یاعلی بگید
سینا جان به جویباریها بگو
همه باید مدافع حرم بی بی حضرت زینب باشن
همه عباس حرم حضرت زینب باشید????????????????

به جوونهای جویباری بگو
یا علی بگن کمربند همت ببندند

دل امام زمانمون خون به خدا????????????????

یکبار به ساحت عمه جانش جسارت شد ????
به جویباریها بگو نزارن دوباره دل امام زمان خون بشه ????

سینا جان
سینا سینا عباس ، صدامو داری بابا سینا جان مواظب مادر و خواهرت باش ????
سینا سینا عباس منتظرم توی بهشت ببینمتون بابا ????????????????

سینا سینا ????????????

یا امام زمان (عج)????????

 نظر دهید »

شهدارا فراموش نکنیم

17 خرداد 1395 توسط نقشبند بازار نو

طرف مسئول کاروان شهدا بود می‌گفت:

????پیکر شهدا رو واسه تشییع می‌بردن؛ نزدیک خرم آباد دیدم جلو یکی از تریلی ها شلوغ شده، اومدم جلو دیدم
????یه دختر 14،15 ساله جلو تریلی دراز کشیده، گفتم: چی شده؟

گفتن: هیچی این دختره اسم باباشو ک این تابوت ها دیده گفته تا بابامو نبینم نمیذارم رد شید

بهش گفتم : صبر کن دو روز دیگه می‌رسه تهران معراج شهدا، برمیگردوننشون
گفت: نه من حالیم نمیشه، من به دنیا نیومده بودم بابام شهید شده
باید بابامو ببینم

تابوت هارو گذاشتم زمین پرچمو???????? باز کردم یه کفن کوچولو درآوردم

سه چهارتا تیکه استخوان دادم؛
هی میمالید به چشماش، هی می‌گفت بابا،بابا…????

دیدم این دختر داره جون میده گفتم: دیگه بسه عزیزم بذار برسونیم

گفت: تورو خدا بذار یه خواهش بکنم؟

گفتم: بگو

????گفت: حالا که میخواید ببرید به من بگید استخوان دست بابام کدومه؟

همه مات و مبهوت مونده بودن که میخواد چیکار کنه این دختر
اما…

کاری کرد که زمین و زمانو به لرزه درآورد…

????استخوان دست باباشو دادم دستش؛ تا گرفت گذاشت رو سرش و گفت:

????"آرزو داشتم یه روز بابام دست بکشه رو سرم"????
.
.
.
.
.
چقدر ما به شهدا مدیونیم…


الله اکبر وای بر ما که با شهدا چه کردیم

 نظر دهید »

#نهج_البلاغه

17 خرداد 1395 توسط نقشبند بازار نو

????????????????????
#نهج_البلاغه

امیرالمؤمنین علی (ع):

????خوشا به حال کسیکه بیاد معاد باشد و براى روز حساب عمل کند و بمقدار کفایت قناعت نماید و از خدا راضى باشد.

????طوبَى لِمَنْ ذَکَرَ الْمَعَادَ، وَعَمِلَ لِلْحِسَابِ، وَقَنِعَ بِالْکَفَافِ، وَرَضِیَ عَنِاللهِ.

????????????????????

 نظر دهید »

دلنوشته ای از #شهید_رسول_خلیلی

17 خرداد 1395 توسط نقشبند بازار نو

هوالحکیم

دلنوشته ای از #شهید_رسول_خلیلی

اواخر سال ۸۱ و اوایل سال ۸۲ بود که من و پدر و مادرم از کرج به تهران آمدیم. چه روزهایی که در کرج داشتم. چه دوستان و خاطره‌هایی که در آنجا داشتم. دل کندن از آنها خیلی مشکل بود. دوستانی مثل مرتضی که مثل برادر بزرگم بود و خیلی چیزها از او یاد گرفتم، دوستانی مثل فرید صفری که چه کارها و روزهایی با هم گذراندیم، سیامک فریادرس، اتابک قجری. بروبچه‌های پایگاه شهید قرهی و چه شبها و چه روزهایی.
خدا را شکر دوستان و محیط خوبی در اطراف من بود. امّا، امّا چرا خوب استفاده نکردم. نمی‌دانم! دوستان باتقوا، مذهبی، وفادار، امانتدار و …. من کوتاهی کردم و به خوبی از آنها بهره نبردم تا بتوانم مثل آنان پاک و باتقوا باشم.
خدایا می‌دانم نمی‌توانم به عقب برگردم. به یادآوردن آن لحظه چقدر شیرین است. اما گذشته و حال من در تهران هستم و نتوانسته‌ام با خودم کنار بیایم و خودم را بهتر از آنچه بودم بکنم. باتقوا و مؤمن. خدایا کمکم کن. تنها امیدم تویی خدا. خوشا به حال شهدا. هروقت خاطره شهدا یا بعضی وقت‌ها که تلویزیون تصاویر شهدا و خاطره یا وصیت‌نامه آنها را پخش می‌کند، حال یک مقدار تغییر می‌کند. به حال آنها به عمل آنها به وقت‌شناسی آنها به عبادت و … آنها غبطه می‌خورم.
دوست دارم مثل شهدا باشم. با اخلاق، ایمان، محبت، کیّس، شجاعت، مردانگی. اما کو؟ کو همت، کجاست همت من و شهید همت که واقعاً نامش برازنده اوست.
«کجایند مردان بی‌ادّعا»
خدایا می‌دانم که کم‌کاری از من است. خدایا می‌دانم که من بی‌توجهم. خدایا می‌دانم که من بی‌همّتم. خدایا می‌دانم که من قلب امام زمان را رنجانده‌ام. امّا خود می‌گویی که به سمت من بازآیید. آمده‌ام خدا کمکم کن تا از این جسم دنیوی و فکرهای مادی نجات یابم. به من هم مثل شهدا شیوه گذراندن این فانی و محل گذر را بیاموز. به من هم معرفت امام زمانم را عنایت فرما. به من هم معرفت اهل بیت علیهم السلام را بده. خدایا کمکم کن که تمام وجودم و اعضای بدنم و اعمال من برای تو و رضای تو باشد. خدایا به من شیوه نزدیک شدن به بارگاه خودت و گنجینه معرفت اهل بیت را بیاموز تا بتوانم هم به دیگران کمک کنم و هم خودم را نجات دهم و به نردبان شهادت دست یابم.
اگه یه روز فرشته‌ها بگن چی می‌خوای از خدا
دست‌هام باز می‌کنم و می‌گم با خواهش و دعا
شهادت شهادت همه آرزومه
شهادت شهادت رویای ناتمومه
خدایا عاقبت ما را با شهادت ختم به خیر بگردان.
دلنوشته جامانده ازکاروان شهادت

 نظر دهید »

آن چه برکت و کثرت دارایی ها را از بین می‌برد

17 خرداد 1395 توسط نقشبند بازار نو

????آن چه برکت و کثرت دارایی ها را از بین می‌برد

خیلی فرق است بین روحیات کسی که دائماً به دنبال آشکار کردن دارایی‌های اندک خود است تا اعتبار و وجاهتی کسب نماید، و کسی که دائماً به دنبال افزودن دارایی‌های بی‌شمار خود است و این راز را فهمیده است که کسب وجاهت از دارائی‌ها، برکت و کثرت سرمایه‌اش را از بین می‌برد.

 نظر دهید »

مسیر سنگلاخ پیروزی حق بر باطل

17 خرداد 1395 توسط نقشبند بازار نو

????مسیر سنگلاخ پیروزی حق بر باطل

همیشه راه حق از تنگناهایی عبور کرده است که اصلاً امیدی به گذشتن از آنها نبوده است. گوئی خدا می‌خواهد در کمترین احتمال و با کمترین امکانات حق را به پیروزی برساند. خدا در امکانات و زمینه‌های پیروزی حق بر باطل ریخت و پاش نمی‌کند تا بندگان خوبش با توکل بیشتر به خدا، تلاش و مبارزه کنند.

 نظر دهید »

تهاجم فرهنگی

17 خرداد 1395 توسط نقشبند بازار نو

????➰????????????????➰????

➰????"فقط مونده همین روسری!????➰”

یکی ﺍﺯ ﻣﺸﺎﻭﺭین ﻭ ﺟﺎﺳﻮﺳﺎﻥ ﮐﺎﺥ ﺳﻔید ﺩﺭ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﺧﻮﺩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ:


ﻣﺎ ﻣﻮﻓﻖ ﺷﺪیم ﭼﺎﺩﺭ ﻣﺸﮑﯽ ﺯﻥ ﺍیرﺍﻧﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭼﺎﺩﺭ ﺗﻮﺭﯼ ﻭ ﮔﻠﺪﺍﺭ ﺗﺒﺪیل ﮐﻨیم

ﭼﺎﺩﺭ ﺗﻮﺭﯼ ﻭ ﮔﻠﺪﺍﺭ ﺯﻧﺎﻥ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺎﻧﺘﻮ ﺗﺒﺪیل ﮐﻨیم!

ﻣﺎﻧﺘﻮ ﻫﺎﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺎﻧﺘﻮﻫﺎﯼ ﺭﻧﮕین، ﺗﻨﮓ ﻭ ﺧیلیﮐﻮﺗﺎﻩ.

ﻭ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺍﺯ ﺣﺠﺎﺏ یک ﺯﻥ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﻓﻘﻂ یک ﺭﻭﺳﺮﯼ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﺳﺖ.

که آن هم به لطف روسری های لیز به راحتی سر میخورد و مدام از سر آنها میُفتد

ﺁﻧﺎﻥ ﺍﺯ ﺍینکه ﺑﺎ ﻧﺎﻣﺤﺮﻣﺎﻥ ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ، ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﻧیستند.

ﺍﺯ ﺍین ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﺤیطی ﻧﺘﻮﺍﻧﻨﺪ ﺑﺎ ﻧﺎﻣﺤﺮﻡ ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﻣﺴﺘﻘیم ﺑﺮﻗﺮﺍﺭ ﮐﻨﻨﺪ.

ﺍﮔﺮ ﻣﺎ ﺑﺘﻮﺍﻧیم ﺍین ﺭﻭﺳﺮﯼ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎﯼ ﺍیرانی بگیریم

ﻭ ﺯﻧﺎﻥ ﺍیرانی ﺭﺍ بیشتر ﺑﻪ ﺧیاﺑﺎﻧﻬﺎ ﺑﮑﺸﺎﻧیم

ﺩﺭ ﻧﻬﺎیت ﺯﻧﺎﻥ ﺍیراﻧﯽ ﺩیگر ﻓﺮﺻﺘﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺮبیت ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻧﺸﺎﻥ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ!!!!

ﺁﻧﻮﻗﺖ ﭼیزی ﺍﺯ ﺍﺳﻼ‌ﻡ ﻭ ﺍﻧﻘﻼ‌ﺏ ﺩﺭ ﺍیران ﺑﺎﻗﯽ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﻣﺎﻧﺪ!!

میبینی بانوی مسلمان ایرانی؟؟؟
میبینی چه خوابها برایمان دیده اند و به راحتی دارند خوابهایشان را تعبیر میکنند…؟
????پس بخود آییم واین مطلب رونشر بدیم????

????اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج????

یادت نرود بانو!
هربار که از خانه پا به بیرون میگذاری
گوشه ی چادرت را در دست بگیر و
آرام زیر لب بگو؛

????"هذه امانتک یا فاطمة الزهراء????

 نظر دهید »

#امام_در_کلام_دیگران

17 خرداد 1395 توسط نقشبند بازار نو

#امام_در_کلام_دیگران
لنسر، پروفسور اتریشی:
[امام خمینی] … در نزدیک شدن انسان به خدا، فصل جدیدی را گشود و با حمایت مردم، انقلاب اسلامی را که نقطه عطف مهمی در تاریخ قرن بیستم است، به سرانجام پیروزمندانه رساند.

 نظر دهید »

خودشیفتگی

08 خرداد 1395 توسط نقشبند بازار نو

❇⛅????یادم هست کلاس چهارم٬ توی کتاب فارسیمون یک پسر هلندی بود که انگشتش رو گذاشته بود توی سوراخ سد تا سد خراب نشه!!
❇⛅????قهرمانی که با اسم و خاطره اش بزرگ شدیم!! ⛅"پطروس"!!!⛅
❇⛅????توی کتاب، عکسی از پطروس نبود و هیچ وقت تصویرش را هم ندیدیم…!!
❇⛅????همین باعث شد که هر کدام از ما یک جوری تصوّرش کنیم و برای سالها توی ذهنمان ماندگار شود!!
❇⛅????پطرس ذهن ما خسته بود٬ تشنه و رنگ پریده، انگشتش کرخت شده بود و…!!
❇⛅????سالها بعد که دانشگاه اصفهان مشغول تحصیل بودم،با یک دانشجوی هلندی که مقیم ایران بود آشنا شدم.
❇ ⛅????وقتی موضوع را به او فهماندم، با تبسّمی آب پاکی را روی دستم ریخت!!!
❇⛅????فهمیدیم که اسم واقعی پطروس٬ ????هانس???? بوده است!!
❇⛅????تازه هانس هم یک شخصیّت تخیّلی و افسانه ای بوده که یک نویسنده آمریکایی به نام “مری میپ داچ” آن را نوشته بود!!
❇⛅????بعدها، هلندیها از این قهرمان خیالی که خودشان هم نمیشناختنش، یک مجسمه ساختند!!
❇⛅????خود هلندیها خبر نداشتند که ما نسل در نسل با خاطره پطروس بزرگ شدیم!!
❇❇⛅????شاید آن وقتها اگر میفهمیدیم که پطروسی در کار نبوده، ناراحت میشدیم!!
????⛅????⛅????اما توی همان روزها٬ سرزمین من پر از ????????قهرمان???????? بود!!
????⛅????⛅????قهرمانهایی که هم اسمهاشون واقعی بود و هم داستانهاشون!!
????????????????????????????????????
❤????شهید ابراهیم هادی:????
جوانی که با لب تشنه و تا آخرین نفس توی کانال کمیل ماند و برای همیشه ستاره آنجا شد؛ کسی که پوست و گوشتش، بخشی از خاک کانال کمیل شد!!!
????????????????????????????????????
❤????شهید حسین فهمیده:????
نوجوان سیزده ساله ای که با نارنجک، زیر تانک رفت و تکه تکه شد!!!
????????????????????????????????????
❤????شهید حاج محمدابراهیم همت:????
سرداری که سرش را خمپاره برد…!!!
????????????????????????????????????
❤????شهیدان علی، مهدی و حمید باکری:????
سه برادر شهیدی که جنازه هیچکدامشان برنگشت!!!
????????????????????????????????????
❤????شهیدان مهدی و مجید زین الدین:????
دو برادر شهیدی که در یک زمان به شهادت رسیدند!!!
????????????????????????????????????
❤????شهید حسن باقری:????
کسی که صدام برای سرش جایزه گذاشت!!!
????????????????????????????????????
❤????شهید مصطفی چمران:????
دکترای فیزیک پلاسما از دانشگاه برکلی آمریکا، بی ادعا آمد و لباس خاکی پوشید تا اینکه در جبهه دهلاویه به شهادت رسید!!!
????????????????????????????????????❤????شهید سهراب کلانتری:????
کسی که در شب عملیات و در موقع مصافحه و خداحافظی مُدام به همرزمانش می گفت: بزودی حلوای من!!! را خواهید خورد!!!امّا اگه دیابت دارید، مواظب باشید!!!
و او هم در ماووت عراق شهید و ۷۵ روز پیکرش در معرکه ماند.
????????????????????????????????????
❤????شهید شیرعلی سلطانی :????
❇⛅????کسی که قبرش را خودش حفر کرد و در وصیّت نامه اش نوشت؛ خجالت میکشم با امام حسین( ع) محشور شوم و با سر باشم.
آرپیچی سرش را برد. وقتی داخل قبر گذاشتندش، قبر حفر شده دقیقٱ باندازه تنِ بدون سر بود.

❤????????و . . .

????کاشکی زمان بچگیمان لااقل همراه با داستانهای تخیلی، داستانهای واقعی خودمان را هم یادمان میدادند!!
????ما که خودمان قهرمان داشتیم!!!
????????????????????????????????
????و….. مردان واقعی اینها بودند!!!
????ای کاش، گاهی از این مردان واقعی و بی ادعا هم یادی کنیم…!!!
????????????روحشان شاد و یادشان گرامی باد…!!????????????

 1 نظر

ما کجا وشهدا کجا!!!!

08 خرداد 1395 توسط نقشبند بازار نو

صحبتهای برادر شهید مدافع عباسعلی علیزاده ????

وقتی توی محاصره داعش بود و مرگش حتمی بود تنها کاری که کرد این بود که صداشو با بیسیمی که داشت واسه خانوادش ضبط کردو فرستاد ????????????

سینا سینا عباس
سینا سینا عباس ، سینا جان به گوشی بابا
سینا سینا عباس ، منم پدرت عباسعلی علیزاده
حالت خوبه بابا
حال مادرت خوبه
سینا جان صدامو داری بابا
دختر بابا ندا حالش چطوره????
سینا جان هوای خواهرتو داشته باشی ????
تو حالا تکیه گاه خونه ای
سینا جان جای همه شما خالیه
حرم بی بی زینب چه صفایی داره????
ولی همه جا مخروبست ????
واقعا خرابه شام اینجا????
همین که چشت به اینجا بیفته
یاد سه ساله امام حسین میفتی ????

سینا جان اینجا که رسیدی
بی بی زینب اومد استقبالمون
سینا سینا عباس
سینا جان صدامو داری ????
رفیق بابا صدامو داری
بابا جون دعا کن این سفر ، سفر آخرم باشه????
دعا کن به آرزوم برسم بابا????
بابا جان به مادر و خواهرت بگو کسی حق نداره برای من گریه کنه

(یا زینب ) ????????????????

برای امام زمان و حاج قاسم و رزمندگان دیگه دعا کنین بابا جان????

سینا جان میخوام با دخترم حرف بزنم

ندا ندا عباس ، ندا ندا بابا جان
دختر بابا به گوشی
ندا جان می دونم دلت برام تنگ میشه ????
دل منم خیلی برات تنگ شده بابا ????
ندا جان آرزوی هر پدریه دخترشو تو لباس عروسی ببینه????

شب عروسی میام پیشت بابا جان ????
به حق بی بی حضرت زینب هر جا هستی خوشبخت بشی ان شاءالله بابا جان ????

ببخشی که کنارت نیستم ????
اما من برای دفاع از حریم کسی رفتم که اسارت کشید اما به هر سختی حجاب خودشو رها نکرد ????

ولی به همه ی دوستات بگو
فقط چادر مادرمون حضرت زهرا رو همیشه رو سرتون نگه دارید
برای این چادر خونها ریخته شده بابا جان ????

سینا جان صدامو میشنوی بابا

سینا سینا عباس
سینا جان دنیا برام کوچیک شده بابا ???? خسته ام
دعا کن آروم بشم ????
سینا جان اسلحه من روی زمین نمونه بابا????

عباسعلی علیزاده آخرین مدافع جویباری حرم حضرت زینب نباشه ????
اسلحه منو بدست بگیرین یاعلی بگید
سینا جان به جویباریها بگو
همه باید مدافع حرم بی بی حضرت زینب باشن
همه عباس حرم حضرت زینب باشید????????????????

به جوونهای جویباری بگو
یا علی بگن کمربند همت ببندند

دل امام زمانمون خون به خدا????????????????

یکبار به ساحت عمه جانش جسارت شد ????
به جویباریها بگو نزارن دوباره دل امام زمان خون بشه ????

سینا جان
سینا سینا عباس ، صدامو داری بابا سینا جان مواظب مادر و خواهرت باش ????
سینا سینا عباس منتظرم توی بهشت ببینمتون بابا ????????????????

سینا سینا ????????????

یا امام زمان (عج)????????

 نظر دهید »

آداب نوروز

28 اسفند 1394 توسط نقشبند بازار نو

ظهور اسلام و برخورد مسالمت آميز آن با ساير اديان و آيين‌ها از جمله اعتقادات مذهبي و ملي ايرانيان موجب شد كه مراسم و آداب مربوطه، به يكباره از جامعه اسلامي ايران رخت بر نبندد، فقط با مسلمان شدن تدريجي ايرانيان از وسعت آنها كاسته شد. طي گذشت ايام، زماني كه برخي از سنت‌ها و آداب در تضاد آشكار با اعتقادات و رسوم گذشته قرار مي‌گرفت ايرانيان مي‌كوشيدند سنت كهن ملي را در قالب سنن اسلامی باز يابند و به عبارت روشن‌تر سنت‌هاي ملي ايراني را با سنت‌هاي اسلامي در آميختند.

در اسلام و به ویژه آیین تشیع به نوروز به عنوان روزی خجسته نگریسته شده و بر گرامی داشتن آن تأکید شده است. از دیدگاه شیعه، نوروز روز ظهور امام زمان است.

آورده اند كه در زمان حضرت رسول (ص) در نوروز جامی سیمین كه پر از حلوا بود برای پیغمبر هدیه آوردند و آن حضرت پرسید كه این چیست؟ گفتند كه امروز نوروز است. پرسید كه نوروز چیست؟ گفتند: عید بزرگ ایرانیان. فرمود: «آری، در این روز بود كه خداوند عسكره را زنده كرد. پرسیدند عسكره چیست؟ فرمود عسكره هزاران مردمی بودند كه از ترس مرگ ترك دیار كرده و سر به بیابان نهادند و خداوند به آنان گفت بمیرید و مردند. سپس آنان را زنده كرد و ابرها را فرمود كه به آنان ببارند.» از این روست كه پاشیدن آب در این روز رسم شده. سپس از آن حلوا تناول كرد و جام را میان اصحاب خود قسمت كرده و گفت كاش هر روزی بر ما نوروز بود.

هم چنين گفته اند: در عصر خلافت اميرمومنان على(ع), مجوسيان چند ظرف نقره كه در آن شكر ريخته بودند, در نوروز به آن حضرت هديه كردند, آن حضرت هديه آنها را پذيرفت و شكر ها را بين ياران خود تقسيم كرد, و آن ظروف را به عنوان جزيه (ماليات سرانه آنها) قبول كرد. بنابر همان روايت امام صادق(ع), حادثه شگفت زنده شدن هزاران نفر از بنى اسرائيل قبل از اسلام ـ به فرمان خدا كه در آيه 243 بقره به آن اشاره شده است ـ در نوروز رخ داده است.

احترام نوروز در اسلام هر چند كه به مذهب شيعه منحصر نيست، اما چنان در ميان شيعيان فراگير است كه حتي رواياتي از امامان شيعه در بزرگداشت نوروز نقل شده است. در کتاب بحارالانوار علامه مجلسی درباره نوروز روایات متعددی وجود دارد، در جلد ۵۹ بیش از‪ ۴۵ صفحه به نقل از امام صادق نقل شده‌است که «معلی بن خنیس گفت: روز نوروز بر حضرت جعفر بن محمد صادق در آمدم گفت: آیا این روز را می شناسی؟ گفتم این روزی است كه ایرانیان آن را بزرگ می دارند و به یكدیگر هدیه می دهند. پس حضرت صادق گفت سوگند به خداوند كه این بزرگداشت نوروز به علت امری كهن است كه برایت بازگو می كنم تا آن را دریابی به معلی بن خنیس فرمودند: «ای معلی! همانا نوروز روزی است که پروردگار جهان از بندگانش پیمان گرفت که او را پرستش کنند، به او شرک نورزند و به پیامبران و امامان ایمان بیاورند، نوروز اولین روزی است که خورشید در آن طلوع کرد و بادهای ناگهانی وزیدن گرفت و ستاره زمین در چنین روزی ایجاد شد، روزی است که علی در نهروان پیروز شد و گل های زمین در آن روز خلق شد، در چنین روزی کشتی نوح بر کوه جودی نشست، همان روزی که جبرئیل بر پیامبر نازل شد، همان روزی که ابراهیم بت ها را شکست، روزی که پیامبر، علی را بر دوش خود حمل کرد تا بت های قریش را سرنگون کند. همان روزی است كه خداوند به یاران خود فرمود تا با علی(ع) به عنوان امیر المومنین بیعت كنند. همان روزی است كه قائم آل محمد(ص) و اولیای امر در آن ظهور می كنند و همان روزی است كه قائم بر دجال پیروز می شود و او را در كنار كوفه بر دار می كشد و هیچ نوروزی نیست كه ما در آن متوقع گشایش و فرجی نباشیم، زیرا نوروز از روزهای ما و شیعیان ماست». و فرمودند: «يكى از پيامبران بنى اسرائيل از خداوند پرسيد چگونه مردمانى را كه خارج شدند، زنده مى كند. خداوند بدو وحى كرد كه در

نوروز، آب بر قبر آنان بپاشد و آن، اولين روز سال فارسيان است و آنها زنده شدند، در حالى كه سى هزار نفر بودند.» از همين جا پاشيدن آب در نوروز، سنّت شده است.

علامه مجلسي در “السماء‌والعالم” از امام صادق‌ عليه‌السلام نیز حديثي را بدين مضمون نقل مي‌كند: «در آغاز فروردين، آدم آفريده شد و آن روز فرخنده‌اي است براي طلب حاجت‌ها و برآورده شدن آرزوها و ديدار پادشاهان و كسب دانش و زناشويي و مسافرت و داد و ستد. در آن روز خجسته بيماران بهبودي مي‌يابند و نوزادان به آساني زاده مي‌شوند و روزي‌ها فراوان مي‌گردد.» مجلسي در كتاب زادالمعاد گزارش مي‌كند كه در كتب غير مشهوره روايت كرده‌اند كه در وقت تحويل سال اين دعا را بسيار بخوانيد: «يا مقلب‌القلوب والابصار يا مدبر الليل والنهار يا محول الحول و الاحوال حول حالنا الي احسن الحال.»

شیخ كلينى (م‏329ق) در «الكافى» چنين روايت مى كند: «ابراهيم كرخى مى گويد: از امام صادق(ع) پرسيدم كه: شخصى مزرعه اى دارد. روز مهرگان يا نوروز، هدايايى به او داده مى شود و قصد تقرّب جُستن به وى را ندارند [آيا بپذيرد؟ ]. فرمود: آيا نمازگزار هستند؟ گفتم: آرى. فرمود: بايد هديه آنان را بپذيرد و تلافى كند. به درستى كه رسول خدا فرمود: اگر برايم ران بُزى هديه آورند، مى پذيرم و اين، جزو ديندارى است و اگر كافر يا منافقى ران گاو يا گوسفندى برايم هديه آورد، نخواهم پذيرفت و اين هم جزو ديندارى است. خداوند، خوراك و دستاورد مشرك و منافق را براى ما روا نداشته است.»

شيخ صدوق (م‏381ق) در «كتاب من لايحضره الفقيه» آورده است که در روز نوروز به امیرالمؤمنین علیه السلام گفته شد: الیوم النیروز. حضرت فرمودند: اصنعوا کل یوم نیروزا هر روز را نوروز کنید. و نقل دیگر همان روایت آن که حضرت فرمود: نیروزنا کل یوم. این همان روایتى است که در آن گفته شده در روز نوروز به آن حضرت، پالوده هدیه کردند و حضرت این پاسخ را دادند.

قطب الدین راوندى (م 573) حدیثى در باره نوروز، در کتاب لب اللباب خود آورده است: عن رسول الله صلى الله علیه وآله وسلم : ابدلکم بیومین یومین، بیوم النیروز و المهرجان، الفطر و الاضحى. دوروز را براى شما جانشین دوروز کردم. عید فطر و قربان را بجاى عید نوروز و مهرگان قرار دادم.

مُحدث نورى (م‏1320ق) در «مستدرك الوسائل» به نقل از كتاب حسين بن همدان آورده است: مفضّل، فرزند عمر از امام صادق(ع) نقل مى كند كه: خداوند بر حزقيلْ وحى فرستاد كه: «اين روز، روزى گرامى و بلند مرتبه نزد من است. با خود عهد كرده ام هر مؤمنى در اين روز از من حاجتى بخواهد آن را برآورده سازم و آن روز، نوروز است».

ابن شهرآشوب (م‏588ق) در كتاب «المناقب» روايت مى كند: آورده اند كه منصور به امام كاظم(ع) پيشنهاد كرد كه نوروز را براى تبريك و شاد باش و گرفتن هدايا جلوس كنند. حضرت كاظم در جواب فرمود: من در ميان روايت هاى جدّم رسول خدا(ص) جستجو كردم و تأييدى براى اين عيد نيافتم. همانا اين سنّت فارسيان است كه اسلام، آن را نابود ساخته است و پناه مى برم به خدا كه آنچه را اسلامْ نابود ساخته، زنده بدارم. منصور گفت: «اين كار را جهت اداره نظاميان انجام مى دهيم و شما را به خداوند سوگند مى دهم كه جلوس داشته باشيد». آن گاه حضرت پذيرفت و فرمانروايان و لشكريان، براى تبريك آمدند و هدايايى با خود آوردند. خدمتگزار منصور، بالاى سر حضرت ايستاده بود و هدايا را مى شمرد. آخرين نفر، مردى كهن سال بود. به امام كاظم(ع) گفت: «اى فرزند دختر پيامبر خدا! من مردى تهى دستم و مالى ندارم تا هديه دهم؛ ولى چند بيت شعر كه جدّ من درباره جدّتان حسين(ع) سروده، به شما هديه مى كنم». حضرت فرمود: «هديه‏ات را پذيرفتم. بنشين. خداوند به تو بركت دهد!» آن گاه حضرت، سر بلند كرد و به خدمتگزار منصور گفت كه نزد منصور روانه شود و اين هدايا را برايش بازگو كند. خدمتگزار رفت و باز گشت و گفت

منصور گفته است: «اين هدايا از آنِ شماست. هر چه مى خواهيد با آنها انجام دهيد». امام كاظم(ع) هم به پيرمرد فرمود: «اين اموال را به عنوان هديه براى خودت بردار».

البته رواياتى كه در شإن نوروز، از امامان معصوم(ع) به ما رسيده، متعارض است يعنى بعضى از روايات، آن را ستوده اند و بعضى (مثل روايت امام كاظم(ع)) آن را بازمانده دوران جاهليت دانسته اند كه اسلام آن را محو كرده است, ولى بعد از كند و كاو همه جانبه مى توان چنين نتيجه گرفت كه: روايات در تاييد و ستايش نوروز بيشتر از روايت يا روايات سرزنش گونه است و سيره علماى بزرگ و مراجع تقليد، در شان نوروز، بيانگر آن است كه نوروز، از روزهاى برجسته و مبارك است, اما اطلاق عيد براى چنين روزى, از ديدگاه اسلام پذيرفتنى نيست؛ چرا كه در اسلام به طور رسمى چهار روز عيد است: عيد فطر، عيد قربان، عيد غدير و روز جمعه.

در كتاب مفاتيح‌الجنان كه طي دهه‌‌هاي گذشته يكي از بزرگ‌ترين كتاب‌هاي مورد رجوع عموم براي انجام مستحبات مذهبي بوده به نماز عيد نوروز اشاره شده كه نمازي است توأم با قرائت سوره حمد و سوره‌هاي قدر، كافرون، توحيد، فلق و ناس و بسيار شبيه به نمازي است كه ضمن آداب و اعمال روز جمعه و روز عيد غدير خم وارد شده است.

روايت خنيس به نقل از امام صادق عليه‌السلام در مفاتيح الجنان چنین است که فرمودند: چون نوروز شود غسل كن و پاكيزه‌ترين جامه‌هاي خود را بپوش و به بهترين بوي‌هاي خوش خود را معطر گردان پس چون از نمازهاي پيشين و پسين و نافله‌هاي آن فارغ شدي، چهار ركعت نماز بگذار يعني هر ركعت به يك سلام و در ركعت اول بعد از حمد ده مرتبه اناانزلنا و در ركعت دوم بعد از حمد ده مرتبه سوره قل يا ايهاالكافرون و در ركعت سوم بعد از حمد ده مرتبه قل اعوذ برب الناس و قل اعوذ برب الفلق را بخوان و بعد از نماز به سجده شكر برو و اين دعا را بخوان.

دعاي مخصوص عيد نوروز، با درود و صلوات بر رسول اكرم صلي‌‌الله عليه‌وآله و آل او و اوصيا و همه انبيا و رسولان آغاز مي‌شود آنگاه با فرستادن درود بر ارواح و اجساد ايشان ادامه مي‌يابد. در اين دعا آمده است: (هذا الذي فضله و كرمته و شرفته و عظمت خطره) اين فراز با اندكي جابجايي در كلمات در دعاي مخصوص ماه مبارك رمضان، ماه نزول قرآن نيز آمده است. فراز پاياني دعاي مخصوص عيد نوروز : ( اللهم …. ما فقدت من شي فلا تفقدني عونك عليه حتي لا اتكلف مالا احتاج اليه يا ذالجلال و الاكرام ) از آن جهت كه در آن سخن از گم شدن و گمشده‌ها به ميان مي‌آيد بيش از اندازه قابل توجه است زيرا، چنانكه نقل شده است عيد نوروز همان روزي است كه حضرت سليمان عليه‌السلام انگشتري خويش را پس از مدتي پيدا كرده است.

با توجه به اين كه عباسيان بيش از پنج سده نفوذ سياسي و ديني خود را در جهان اسلام - با فراز و نشيب بسيار - حفظ كردند، مي‌توان دريافت كه بزرگداشت نوروز از سوي خلفاي اين سلسله تا چه حد در استمرار و گسترش آن تأثير گذار بوده است. به شهادت تاريخ، در دستگاه خلافت عباسي نوروز عظمتي خاص داشت. برگزاري جشن نوروز در دوره صفويه به ‌ويژه با نگاه به احاديثي كه محدثين بزرگ اين دوره همچون علامه مجلسي درباره نوروز نقل كرد‌ه‌اند، قابل ارزيابي است. از اين گذشته بزرگ‌ترين نماد آيين نوروز كه «هفت سين» است، فلسفه‌اي باستاني و اسلامي دارد. محمد علي دادخواه كه در پژوهشي که با عنوان «نوروز و فلسفه هفت سين» به نگارش در آورده، در اين باره مي‌نويسد:‌ «عدد هفت برگزيده و مقدس است. در سفره نوروزي انتخاب اين عدد بسيار قابل توجه است. ايرانيان باستان اين عدد را با هفت امشاسپند يا هفت جاودانه مقدس ارتباط مي‌دادند. در نجوم عدد هفت، خانه آرزوهاست و رسيدن به اميدها را در خانه هفتم نويد مي‌دهند. علامه مجلسي مي‌فرمايد: آسمان هفت‌ طبقه و زمين هفت طبقه است و هفت ملك يا فرشته موكل برآنند و اگر موقع تحويل سال، هفت آيه از قرآن مجيد را كه باحرف سين شروع مي‌شود بخوانند آنان را از آفات زميني و آسماني محفوظ مي‌دارند.» همچنين تقدس ديني لحظه تحويل سال چنان در نظر مردمان پر رنگ است که در شهرهاي مقدس مردم به امامزاده‌ها و اماكن متبركه مي‌روند.

پس از ظهر اسلام و گسترش آن به ایران زمین با توجه به کتب فقها و متون سنت از آداب نوروز در اسلام می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- غسل نوروز: « اذا کان یوم النیروز فاغتسل…» وقتی نوروز شد غسل کن. بر طبق این حدیث غسل کردن از آداب نوروز محسوب می شود.

2- هدیه نوروز: هدیه دادن در نوروز از قدیم الایام مرسوم بوده است. در اسلام نیز این رسم با همان کیفیت تأیید شده است. یعنی رسم هدیه دادن بطور کلی مورد پذیرش واقع شده است در برخی از موارد حتی معصوم سفارش داده بودند که به یکدیگر هدیه دهید.

3- دید و بازدید: «… تهادو و تواصلو فی الله » بخاطر خدا به یکدیگر هدیه داده و صله رحم کنید. دید و بازدید و تبریک نوروزی به عنوان یکی از آداب نوروز برشمرده شده است با توجه به آن اسلام این رسم پسندیده را در نوروز تأیید کرده، هر چند در ایام دیگر سال واجب است و معنای آن اینست که در همه احوال صله رحم واجب بوده اما در نوروز این وجوب تأکید بیشتری داشته.

4 و 5- لباس تمیز پوشیدن و معطر شدن: « قال: اذا کان یوم النیروز فاغتسل و البس انظف ثیابک و تطیب باطیب طیبک…» وقتی نوروز شد غسل کن و بهترین و پاکیزه ترین لباسهایت را بپوش و با بهترین عطرها خو را خشبو ساز.

6-روزه گرفتن: « اذا کان یوم النیروز… و تکون ذلک الیوم صائما.» وقتی نوروز شد در آن روز روزه باش. به موجب این حدیث روزه گرفتن از آداب نوروز است فقها نیز در باب روزه های استحبابی روزه اول نوروز را مستحب دانسته اند.

7-نماز عید: « اذا کان یوم النیروز… فاذا صلیت النوافل الظهر والعصر فصل بعد ذلک اربع رکعات تقراً…»

 نظر دهید »

نوروز

28 اسفند 1394 توسط نقشبند بازار نو

یکی از جشن های باستانی ایرانی جشن عید نوروز می باشد که به همین مناسبت به تشریح تاریخچه ای از این عید باستانی در ادامه می پردازیم.

جشن همتای واژه (عید) در زبان های ایرانی (جشن) یا (یسن) است. از ریشه YAZ به معنای ستایش، نیایش و پرستش؛ (ایزد) به معنای ستایش شده و نیایش شده نیز از همین ریشه است. (جشن) واژه ای ایرانی، مذهبی و بسیار کهن است.

انسان‏، از نخستین ادوار زندگی اجتماعی، متوجه بازگشت و تكرار فصول شد. نیاز به دانستن زمان كاشت و برداشت، تقویم دهقانی و زراعی را به وجود آورد كه زمان يخ‌بندان و موسم شکوفه‌ها را از يکديگر جدا می‌کرد. نخستین محاسبه‌ی فصل ها در جوامع گذشته بر اساس گردش ماه كه تغییر آن آسانتر دیده می شد صورت گرفت اما در نتیجه ناهماهنگی‌هايی كه تقویم قمری، با تقویم دهقانی داشت، محاسبه و تنظیم تقویم بر اساس گردش خورشید صورت گرفت.
اين جشن از قدمتی حداقل 3000 ساله برخوردار است.در ادبـيـات فارسی جشن نوروز را به نخستین پادشاهان نسبت می دهند. شاعران و نویسندگان قرن چهارم و پنجم هجری همچون فردوسی، عنصری، منوچهری، بیرونی، طبری و بسیاری دیگر ، نوروز را از زمان پادشاهی جمشید می دانند.
لازم به ذكر است، جشن نوروز پیش از جمشید نیز برگزار می‌شده و ابوریحان نیز با آن كه اين جشن را به جمشید منسوب می‌كند، یادآور می‌شود كه (نوروز را جمشید عید گرفت؛ اگر چه پیش از آن هم نوروز بزرگ و معظم بود.)
جشن نوروز از برجسته‌ترین و با شکوه‌ترین یادگاری‌های ایرانیان است که سال‌های زیادی را پشت سر گذاشته است و یکی از جشن‌های بسیار کهن جهان به شمار می‌رود. نوروز در دربار پادشاهان هخامنشی و ساسانی همراه با مراسم خاصی برگزار می‌گردید. نمایندگانی از 23 کشوری كه با ایران رابطه داشتند به حضور پادشاهان ايران می‌رسیدند و هدایای دولت‌های خود را تقدیم آنها می‌کردند.
از هند: فیل، شمشیر، مشک و وسائل کشاورزی.
از تبت و چین: مشک و عنبر، ابریشم و رنگ.
از سواحل رود سند: طاوس و طوطی.
از دربار روم: فرش و پارچه‌های الوان، جواهرات و مایحتاج سوارکاران ایرانی.
از کشورهای همجوار و مصر: اسب‌های زیبا و تیزرو، گوسفند، شتر، آهو، زرافه و سایر هدایای نقدی.

گذشته از ایران ، در آسیای صغیر و یونان، برگزاری جشن‌ها و آیین‌هایی را در آغاز بهار سراغ داریم ولی برگزاری شکوهمند و همگانی این جشن در دستگاه‌های حکومتی و سازمان‌های دولتی و غیردولتی و در بین همه‌ی قشرها و گروه‌های اجتماعی فقط از ویژگی‌های ایران زمین است که با وجود تمام فراز و فرودهای اين سرزمين اعم از جنگ‌ها، دگرگونی‌های سیاسی، اجتماعی، اعتقادی، علمی و فنی، از روزگاران کهن پا برجا مانده و افزون بر آن به جامعه‌ها و فرهنگ‌های دیگر نیز راه یافته است.

 واژه جشن  باری گران از معناها و سنت های ویژه ایرانی را بر دوش دارد، در اصل عبارت بوده است از برپایی مراسم نیایش و سپاس به مناسبت رخداد یک پیروزی، یک واقعه اجتماعی یا یک معجره آسمانی که سودی برای اجتماع داشته باشد. مردم به هنگام برپایی بزرگداشت گردهم جمع می آمدند و خدای را با مراسم ویژه مذهبی نیایش می کردند، و این نیایش و سپاس همه ساله به عنوان قدرشناسی از موهبتی که از سوی خداوند ارزانی شده بود تکرار می گردید.

این مراسم با رقص های مذهبی و سرود و موسیقی نیز همراه بوده است. آن چنان توده هایی از آتش برپا می داشتند و در کنار آن صدها و هزارها اسب و گاو و گوسفند قربانی می کردند. آن گاه سهمی از قربانی به آتش داده می شد و باقیمانده آن میان مستمندان و نیایشگران پخش می گردید و با همین گوشت قربانی سور و مهمانی برگزار می شد. همین جشن ها در دوره های مختلف زندگانی اقوام ایرانی، آغاز سال را اعلام می کردند.


سرانجام بايد گفت اين از افتخارات ايران و ايرانيان است كه تا امروز هيچ جامعه و کشوری، اين چنين جشن و آیین كهنی که همگانی و مورد احترام خاص و عام، فقیر و غنی، کوچک و بزرگ و بالاخره شهری و روستایی و عشایری باشد را تجربه نكرده است.

 

 نظر دهید »

محرم

05 آبان 1394 توسط نقشبند بازار نو

 نظر دهید »

شهادت سالارشهیدان

05 آبان 1394 توسط نقشبند بازار نو

 نظر دهید »

پیشواز غدیر

31 شهریور 1394 توسط نقشبند بازار نو

ﻓﺮﻳﺎﺩ ﺷﻴﻄﺎﻥ ﺩﺭ ﻏﺪﻳﺮ

ﺍﻣﺎﻡ ﺑﺎﻗﺮ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﻓﺮﻣﻮﺩ:
«ﺍﺑﻠﻴﺲ ﭼﻬﺎﺭ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﻓﺮﻳﺎﺩ ﺑﻠﻨﺪ ﻛﺸﻴﺪﻩ ﺍﺳﺖ:
۱-ﺭﻭﺯﻱ ﻛﻪ ﻣﻮﺭﺩ ﻟﻌﻦ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺖ،
۲-ﺭﻭﺯﻱ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻧﻬﺎ ﺑﻪ ﺯﻣﻴﻦ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻩ ﺷﺪ،
۳-ﺭﻭﺯﻱ ﻛﻪ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺻﻠﻲ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﻣﺒﻌﻮﺙ ﺷﺪ،
۴-ﺭﻭﺯ ﻏﺪﻳﺮ ﺧﻢ (ﻛﻪ ﺍﻣﻴﺮﺍﻟﻤﺆﻣﻨﻴﻦ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﻣﻨﺼﻮﺏ ﺷﺪ).

- بحار الأنوار، ج ۳۷، ص ۱۲۱

 نظر دهید »

فضایل امیرالمومنین

29 شهریور 1394 توسط نقشبند بازار نو

روزی جبرئیل امین نزد رسول خدا بو د . در این هنگام امیرالمؤمنین (ع)وارد شد. جبرییل به احترام ایشان از جا حركت كرد. پیغمبرفرمود : آیا به احترام این جوان از جا بر می خیزی ؟
جبرییل عرض كرد : بله چون او حق استادی به گردن من دارد، وقتی خداوند مرا آفرید از من پرسید كه من كی ام و نامم چیست؟ و تو كیستی و نامت چیست ؟
من متحیّر شدم ماندم كه چه بگویم.
این جوان وارد شد و به من فرمود : بگو أنت ربّ الجلیل و اسمك الجمیل و أنا عبدك الذلیل و اسمی جبرییل
پیامبر اعظم (ص) فرمودند : تو چه وقت آفریده شدی ؟
عرضه داشت : از زمانی كه من خلق شده ام ستاره ای بود كه هر سی هزار سال یكبار طلوع می كرد و من آن را سی هزار بار دیدم.
حضرت فرمود آیا آن ستاره را می شناسی؟
عرض كرد بله یا رسول الله.
حضرت فرمود : علی جان قدری عمامه ات را بالا ببر،
كه نوری از پیشانی امیرالمومنین ساطع شد كه جبرئیل عرضه داشت : به خدا قسم این همان ستاره است.
( كتاب شریف القطره - ج 1. علامه مستنبط)

 نظر دهید »

دحوالارض

18 شهریور 1394 توسط نقشبند بازار نو
 

بیست و پنجم ذیقعده، هم زمان با دحوالارض یعنی گسترش یافتن زمین است. از امیرالمومنین ـ علیه السلام ـ روایت شده است که فرمودند:

«نخستین رحمتی که از آسمان به زمین نازل شد، در بیست وپنج ذی القعده بود. کسی که در این روز روزه بگیرد و شبش را به عبادت بایستد، عبادت صد سال را که روزش را روزه و شبش را عبادت کرده است خواهد داشت».

همچنین در برخی از روایات این روز به عنوان روز قیام امام زمان مهدی موعود(عج( معرفی شده و خاتم المحدثین، شیخ عباس قمی (ره) روز دحوالارض را از چهار روز معروفی ذکر کرده که روزه آن ثواب هفتاد سال عبادت را دارد.

روز دحوالارض از روزهای پر برکت خدا برای بندگان

در کتاب شریف «المراقبات» روایت است که امام رضا ـ علیه السلام ـ فرموده اند:

در شب بیست و پنجم ماه ذى القعده حضرت ابراهیم (ع) و حضرت عیسى (ع) متولد شده اند.
در این روز، رسول خدا ـ صلى الله علیه و آله ـ به قصد حجة الوداع از مدینه با یكصد و چهار هزار یا یكصد و بیست و چهار هزار و حضرت فاطمه (ع) و تمامى اهل بیت خود از راه شجره به مکه عزیمت نمودند.

توبه، استغفار، عبادت و شب زنده داری از اعمالی است که در شب دحو الارض سفارش و تأکید بسیاری برای انجام دادن آنها شده است.

شب و روز دحوالارض نمازها و ادعیه مخصوصی دارد که کیفیت آنها در کتاب مفاتیح الجنان مرحوم شیخ عباس قمی (ره) آمده است.

معنای دحوالارض

«دَحو» به معنای گسترش است و برخی نیز آن را به معنای تکان دادن چیزی از محلِ اصلی اش تفسیر کرده اند. منظور از دحوالارض (گسترده شدن زمین) این است که در آغاز، تمام سطح زمین را آب های حاصل از باران های سیلابیِ نخستین فراگرفته بود. این آب ها، به تدریج در گودال های زمین جای گرفتند و خشکی ها از زیر آب سر برآوردند و روز به روز گسترده تر شدند.

از سوی دیگر، زمین در آغاز به صورت پستی ها و بلندی ها یا شیب های تند و غیرقابل س ک ون ت بود. بعدها باران های سیلابی مداوم باریدند، ارتفاعات زمین را شستند و دره ها گستردند. اندک اندک زمین هایِ مسطح و قابل استفاده برای زندگی انسان و کشت و زرع پدید آمد. مجموع این گسترده شدن، «دَحو الارض» نام گذاری می شود.

 نظر دهید »
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

زینب علیهاالسلام زینت پدر

نحوه نمایش نتایج:

Random photo

سلسله کارگاه های پایان نامه نویسی

محتواها

  • برگزاری نشست اخلاقی با عنوان « روش و منش حضرت علی علیه السلام در ایجاد وحدت در جامعه و نحوه الگوگیری طلاب در این زمینه از آن حضرت»
  • سلسله کارگاه های پایان نامه نویسی
  • میزگرد علمی با عنوان: « چالش های فرزند آوری طلاب » در رفسنجان
  • آسیب شناسی رفتاری بانوان طلبه در امر پوشش و آراستگی
  • برگزاری مراسم گرامیداشت سومین سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی
  • برگزاری جلسه هم اندیشی ارتقابخشی خادمیاران خواهر رضوی
  • جلسه هم اندیشی اساتید و معاونان موسسه آموزش عالی حضرت زینب کبری علیهاالسلام رفسنجان
  • فعالیت#مجموعه_مردمی_مهدی_زهرا
  • میلاد کریم اهل بیت علیهم السلام
  • ماه مبارک رمضان پاک کننده
  • میلاد حضرت امام حسن علیه السلام در مهدکودک زادالمعاد
  • دعای جوشن کبیر
  • رمضان ماه خدا
  • رمضان ماه خدا
  • تسلیت درگذشت سرکارخانم فریده داوودی
  • چهلمین فجر انقلاب اسلامی
  • عالمان دین
  • استاد محبوب من،معلم،
  • عزیز زهرا علیهاالسلام
  • ظلم به اهل بیت/تخریب بقیع
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس